02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Fytostar Multi Fit Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
17,51 19,45
Op voorraad
17,51
-10% **
prijs apotheek: 19,45* Je bespaart: -1,94
Voedingssupplement in tabletvorm, op basis van een complex van vitamines, mineralen, soja-isoflavonen, co-enzyme Q10, en eleutherococcus (= Siberische ginseng). Helpt de batterijen van het lichaam terug opladen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Energie-tekort.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Calciumcarbonaat, vulstoffen: Microkristallijn cellulose; Siliciumdioxide, L-Ascorbinezuur, Magnesiumoxide, IJzerfumaraat, Siberische ginseng extract (Eleutherococcus senticosus, radix), Zinksulfaat, Nicotinamide, Mangaangluconaat, D-alfa-tocoferyl succinaat, antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat; Talk, Calcium- D-pantothenaat, Natriumseleniet, omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, Kopergluconaat, Retinolacetaat, Biotine, Pyridoxine hydrochloride, Riboflavine, Thiamine hydrochloride, Foliumzuur, Co-enzym Q10, Cholecalciferol, Fytomenadion, Kaliumjodide, bevochtigingsmiddel: Polysorbaat, Cyanocobalamine, Chroom-III-sulfaat, Natriummolybdaat, glansmiddelen: Bijenwas; Carnaubawax.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen (dagdosis vit K > 25 μg). De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden (dagdosis zink > 10 mg).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fytostar
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen 50+, Aanvullend, Hart- en vaatbescherming, Vermoeidheid
Bevat Co-enzyme Q10, Ginseng, Isoflavonen = fyto-oestrogenen, Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Energie, Kuur, Multivitamine, Tonic
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Fytostar Multi Fit

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar Multi Fit

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek