• Koop nu dit product en Viata schenkt €0.50 aan het goede doel! #DeWarmsteWeek

Louis Widmer Emulsie hydro-active UV 30 zonder parfum Emulsie 50ml

De emulsie hydro-active UV 30 beschermt, verzorgt en hydrateert de huid intensief. De UVA- en UVB-filters beschermen de gevoelige huid van het gezicht tegen schadelijke ultraviolette stralen en tegen huidveroudering.

€ 26,90
20,18
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Merk Louis Widmer
Aflevervorm Emulsie
Type product Verzorgingsproduct
Verzorging van Gelaat
Gelaatsverzorging Dagverzorging
Verzorging of reiniging Verzorging
Huidtype Normale, gemengde huid
Doelgroep Vrouw
Zonder parabenen? available
Psoriasis, schilferige huid? not available
Lifting? not available
Pigmentvlekken? not available
Antirimpel? available
Hydraterend? available
Geschikt voor gevoelige huid? available
Eczeem, atopische huid? not available
Couperose? not available
Zonder parfum? available
Gedeelde ervaringen
  06/08/2017
  Ik vind het leuk om regelmatig van routine te wisselen bij huidverzorging maar uiteindelijk gebruik ik altijd producten van Louis Widmer.
  26/05/2017
  Super product. Dringt goed in de huid, voelt niet vettig. Ik ben er zeer tevreden van, koop het altijd. Ik heb een gevoelige huid en kies daarom ook voor het gamma zonder parfum. Top.
  01/05/2017
  Mijn vrouw Chantal gebruikt de producten van Louis Widmer reeds vele jaren, wordt nu 62 en ziet er (al zeg ik het zelf) nog steeds zeer goed uit. Vroeger kochten wij die producten steeds in Frankrijk gewoon omdat het daar goedkoper was. Nu bij Viata, ongeveer zelfde prijs als in de Franse apotheek, maar ter gelijkertijd weet ik nu ook wat kopen als ik haar eens een plezier wil doen. Een productje van Louis Widmer terwijl ik ons vitamientjes bestel bij Viata maakt haar steeds weer gelukkig. Waar kan je je vrouw gelukkiger mee maken dan met een top product, dat namelijk en bovendien haar schoonheid benadrukt, de producten van Louis Widmer zorgen er voor dat ze er uiterlijk mooi en verzorgd uitzien, en haar af en toe eens verwennen met iets en een complimentje en een kwaliteitsproductje zorgt voor haar innerlijke schoonheid. Mijn vrouw, mijn lief, de moeder van ons kinderen, reeds 41 jaar lang getrouwd, wat ziet ze er nog goed en sportief uit denk ik dan soms. Hopelijk kan ik haar nog vele jaren gelukkig maken met een kleinigheidje als een goed verzorgingsproductje. Bovendien krijg ik dan steeds een welgemeende zoen. (Y) Bedankt Viata, als er nu een pakje wordt afgeleverd weet ze nu ook dat er wel steeds iets voor haar verzorging bij steekt, iets kleins wat haar gelukkig maakt. Geert.
  27/02/2017
  Onlangs weer een paar potjes van deze widmer créme gekocht voor m'n vrouw.Is ideaal voor mensen met een gevoelige huid en zeker deze met UVA en UVB filters.Beschemt vooral in de zomer wanneer er veel zon is.Houdt je huid in deze omstandigheden goed elastisch.Prima produkt