Sorefix lippenbalsem Balsem 6ml

Deze balsem is een geneesmiddel dat een koortslip behandelt en voorkomt. Het bevat een SPF30 UV-bescherming. Het verlicht de jeuk, het branderig gevoel en het versnelt het genezingsproces.

€ 9,45 -12%
8,32
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Behandeling en preventie van koortsblaren.
Behandeling
Breng de balsem 3-6 keer per dag op getroffen gebieden of rond de lippen. Was uw handen voor en na het gebruik van de lippenbalsem. Doe geen balsem in de pot of buis als je te veel hebt genomen, om herinfectie te voorkomen.
Preventieve behandeling tegen uitslag
Bijna iedereen die al eens een koortslip heeft gehad, heeft uit ervaring geleerd dat deze vervelende kleine blaasjes de neiging hebben te verschijnen wanneer de weerstand verminderd is, bijvoorbeeld als gevolg van stress, vermoeidheid, blootstelling aan intens zonlicht, tijdens de menstruatie, bij gekloofde of droge lippen, of ziekten zoals influenza of een verkoudheid. Om maximaal profijt te hebben van de balsem, moet je de balsam 3-6 maal per dag over het gehele oppervlak van de lippen smeren. Was uw handen voor en na het gebruik van de lippenbalsem. Doe geen balsem in de pot of buis als je te veel hebt genomen, om herinfectie te voorkomen.
Jojoba olie ( Simmondsia Chinensis ), geëthoxyleerd bijenwaas(PEG - 8 bijenwas ), ethyleen/propyleen/styreen, zinkoxide, ricinoleaat, parfum, Octenylsuccinate, Acid Starch: Zout Aluminum Acetate tocopheryl, Shea Butter (Shea Butter), copolymeer Butylene / Ethyleen / Styreen , Granada olie (Punica granatum), Triethoxycaprylsilane.
Merk Sorefix
Aflevervorm Balsem
Type product Verzorgingsproduct
Verzorging Lippen Koortsblaasjes
Verzorging of reiniging Verzorging
Verzorging van Lippen
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? not available
Gedeelde ervaringen
  08/01/2019
  Super voor preventie en behandeling. De crème is kleurloos en verzorgt zeer goed.
  25/11/2016
  Had al meer dan 30 jaar heel veel last van koortslip, veel middelen geprobeerd, afgelopen juni Sorefix gaan gebruiken en sindsdien geen koorslip meer gehad!
  20/05/2016
  Ik heb een jaar aan een gratis proef meegedaan, samen met lysine geen last meer, dus ik blijf het gebruiken. Gewoon als lipgloss, dat is het mooie er van!