Jouw selectie
Verfijn selectie
1 - 1 van 1 |
promo
placeholder Gelilact
 (5)
Gelilact Poeder 60g

Poeder van cellulosegom, ter verdikking van voedsel.

Meer info »
€ 11,67 -20%
9,34
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 - 1 van 1 |
Gedeelde ervaringen
 • Ik gebruik het om de voeding voor mn tweelingdochters te verdikken. Ze krijgen er geen krampjes of obstipatie/diarree van. Dit was bij johannesbroodpitmeel wel het geval. Het poeder lost wat moeilijk op, maar door het poeder te vermengen met het melkpoeder en vervolgens te mixen met kokend water gaat t het beste. De overige klonters en het schuim dat ontstaat schep ik eraf met een kleine zeef.
  Esther 29/03/2018
 • Moeilijk op te lossen, maar als je deze op voorhand oplost in water en even laat staan perfect bruikbaar. Bij ons gebruiken we dit om stoelgang te verbeteren ipv medicatie
  Tina 28/09/2017
 • Idiaal! Mijn dochter kan niet tegen nutriton, had enorm krampjes obstipatie en diare ervan en dat om minder last te hebben van reflux. Nu gebruik ik gelilact is wel moeilijk om op te lossen maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het super! Geen krampjes meer!!! Ik meng de poeder door de melkpoeder en dan doe ik het water van de hele dag in een kom klop hier met de mixer de poeder door. Dan is de voeding van de hele dag klaar en hoef je t maar op te warmen wanneer nodig.
  Amandine 07/11/2015
 • Gelilact helpt erg goed voor ons dochtertje dat veel spuugt. Hiervan krijgt ze geen krampjes.
  Ilse 19/10/2015