02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Genacol Capsules 90 stuks

11 reviews
Capsules 90 stuks
25,92 36,00
Op voorraad
25,92
-28% **
prijs apotheek: 36,00* Je bespaart: -10,08
Voedingssupplement op basis van collageen en vitamine C in de vorm van capsules.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Genacol® bevat gehydrolyseerd collageen. Collageen is een fysiologisch bestanddeel dat verspreid voorkomt in het lichaam van mensen en dieren. Naarmate de leeftijd toeneemt, vermindert de hoeveelheid in het lichaam.

Genacol® biedt, met haar unieke Aminolock® Sequence Technology, een complex van aminozuren met zoveel meer voordelen dan gewoon gehydrolyseerd collageen. Genacol® wordt sneller en beter opgenomen dan andere vormen van collageen en het bevat als enige de 5 belangrijkste types collageen.


Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Collageen supplement.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

 3 capsules Genacol® innemen net voor het slapengaan en dit gedurende minstens 3 maanden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

400 mg gehydrolyseerd collageen + 10mg Vitamine C

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Genacol
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Collageen, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Soepele gewrichten
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Genacol

Ik ben blij met Genacol, vanaf het moment die ik Genacol heef gebruik vol ik een heel stuk beter. Ik had bepaalde pijn in mijn linker zijde onder mijn borstkast. door het gebruiken van Genacol voel ik helemaal geen pijn meer. Hartelijk dank voor jullie produkt Genacol.

Ingrid Monk

Momenteel geen effect. Ik blijf hopen.

Ramona

Ben al na 2x3 tabletten s' nachts wakker geworden van een brandgevoel in de maag, en de ganse dag daarop misselijk gevoel bij eten . IS dit soms een normale reaktie in het begin ? Mijn eega neemt het al een maand en heeft geen maagklachten .

JEANNINE

Genacol is een zeer goed produkt ik neem dat reeds 5 maanden in tegen lage rugpijn .ik neem er 3 voor het slapen gaan en voor mij is het onmisbaar geworden ik heb geen rugpijn meer ik ben zeer tevreden mijn dank daarvoor

Maurice

Genacol is een zeer goed produkt ik neem dat reeds 5 maanden in tegen lage rugpijn .ik neem er 3 voor het slapen gaan en voor mij is het onmisbaar geworden ik heb geen rugpijn meer ik ben zeer tevreden mijn dank daarvoor

Maurice

zeer tevreden. Duidelijk verschil zonder of met ! aanrader

Marie Jeanne

Momenteel nog geen reactie. Blijven hopen.

yvonne

Ik gebruik Genacol inmiddels bijna 3 jaar en ben erg tevreden. Ik heb het gebruik twee keer onderbroken en beide keren ervaren dat mijn gewrichtsklachten terugkwamen. Ik realiseer me dus wel dat ik het product moet blijven gebruiken! In Viata heb ik een nieuwe leverancier gevonden met de laagste prijs incl. (snelle) verzending. Tevreden gebruiker en klant!

Lisa

Ik heb het een paar weken geslikt en minder pijn in de gewrichten wordt merkbaar. Dat is erg prettig. Wel vind ik het een vrij duur supplement als je bedenkt dat je dit moet blijven slikken Aan de andere kant; ik heb het nergens goedkoper gevonden dan bij Viata online

Thijs

Het bewegen is aangenamer sinds ik Genacol neem. Mijn bewegingen gaan terug zonder pijn.

Monique

Genacol is goed, maar ben overgestapt op Gesucol. Deze tabletten plakken niet in de mond en slikken beter. Werking van Gesucol is iets beter en met 200mg meer collageen en vitamine C.

Berry
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek