02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
Toon alle thema's »

Geniet samen met je kleine oogappels van de zon dankzij Mustela solaire

De lente is terug van weggeweest en de zomer staat al voor de deur. Maar we moeten daarom niet op hem wachten voor we ons tegen de zon gaan beschermen.

Mustela producten

Tijdens de eerste zonnestralen, die de komende dagen zeker aanwezig gaan zijn, is het belangrijk om ons te beschermen. We hebben het dan over onszelf, maar des te meer moeten we onze kindjes en baby’s gaan beschermen. Uiteindelijk is de tere kinderhuid veel kwetsbaarder dan deze van volwassenen voor externe agressies zoals zonnestralen. Daarom heeft Mustela betrouwbare en aangepaste producten samengesteld voor de kleinsten, die ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik zijn.

 

De huid van kinderen is kwetsbaarder dan deze van volwassenen

Zoals je zonder twijfel weet, hebben wetenschappelijke studies aangetoond dat uv-stralen nog schadelijker zijn voor de huid van kinderen en baby’s dan bij volwassenen. De uv-stralen remmen in feite de natuurlijke celhernieuwing van de huid af en ze degraderen de stamcellen van de epidermis, de bovenste huidlaag. De filters die in de zonnebescherming van Mustela gebruikt worden zijn organisch en specifiek geselecteerd om de natuurlijke huidbarrière te beschermen. Meer nog, de “schermen” die gebruikt worden in de zonnebescherming zijn op basis van mineralen en bevatten geen nanodeeltjes. De bescherming draagt bij aan het behoud van 80% van de stamcellen tijdens blootstelling aan de zon.

 

Een intense bescherming

Zonnecrème voor kinderen

De zonneproducten van Mustela bestaan in de vorm van melk of spray en bevatten een beschermende factor 50+ en beschermen intensief tegen UVB-stralen, die verantwoordelijk zijn voor het verbranden, maar ze beschermen ook tegen de UVA-stralen (25PPD – Persistent Pigment Darkening). Die laatste is verantwoordelijk voor de vorming van vrije radicalen die kankerverwekkende eigenschappen kunnen hebben. In de zonneproducten werd een natuurlijk actief bestanddeel toegevoegd, Avocado Perseose®. Deze biedt een versterkte celbescherming tegen de uv-stralen en behoudt het celkapitaal van de huid van je baby en dit al vanaf de eerste maanden.

 

PS De zonneproducten van Mustela bestaan in de vorm van een melk of spray, voor het gelaat of voor het lichaam en ook in kleinere formaatjes die specifiek dienen voor de bescherming van het gelaat.

 

De voordelen van Mustela

De formule van Mustela is zeer waterbestendig en het is klinisch bewezen dat de bescherming nog steeds effectief is na zelfs 80 minuten van waterplezier. Maar dit is niet alles: er werden ook klinische studies gedaan naar bestendigheid tegen zand. De huid bleef beschermd, zelfs nadat de zandkorreltjes die aan de huid kleefden verwijderd werden. Bovendien zijn de producten van Mustela voor 94% bestendig tegen wrijvingen van het zand. Dit werd onder dermatologisch en pediatrisch toezicht getest bij 31 kinderen.

 

Een unieke, aangepaste bescherming voor de intolerante huid

Dankzij de aangepaste formule zijn de Mustela producten ook geschikt voor de zeer gevoelige, zonintolerante huid en zelfs de huid met neiging tot atopie (huid die allergische reacties kan vertonen). De producten bevatten geen allergene filters: geen octocryleen, cinnamaat, parfum, alcohol, parabenen, ftalaten en fenoxyethanol. Ze zijn voornamelijk samengesteld met producten van natuurlijke origine en worden bijgevolg zeer goed getolereerd door ieder huidtype! Vergeet na een dagje in de zon de huid van je oogappel niet te rehydrateren met bijvoorbeeld de Mustela aftersun!

 

PS Vergeet na een dagje in de zon de huid van je oogappel niet te rehydrateren met bijvoorbeeld de Mustela aftersun!

 

Nu weet je dus wat je te doen staat voor een gezellig dagje in de zon met je kleine schatjes: bescherm je goed met een geschikte zonnebescherming en vergeet zeker geen hoedje en zonnebril, deze zijn echt onmisbaar. Hierna kan je je lekker languit installeren voor een dag vol rust en plezier! Je kan al onze tips voor een goede zonnebescherming vinden "bij veilig in de zon" en "Zonnecrème : hoeveel moet je aanbrengen ?"

 

Je kan al onze tips voor een goede zonnebescherming vinden "bij veilig in de zon" en "Zonnecrème : hoeveel moet je aanbrengen ?"