Glyco-Flex hond Tabletten 90 stuks

5 reviews
58,21 70,99
Glyco-Flex hond Tabletten 90 stuks

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Laatste reviews en ervaringen met Glyco-Flex hond

Onze oudste hond had in haar jeugd wat last van groeipijnen in de knie en op aanraden van de DA zijn we haar Glycoflex beginnen te geven met zeer goed resultaat. Wij geven haar dit ondertussen al bijna 12 jaar elke dag en ze blijft goed mobiel. Ook onze jongste hond krijgt dit "snoepje" sinds zijn jeugd (ook groeipijnen) en ook bij hem heeft het een geweldig resultaat.

Marian

Onze Koda is een Golden Retriever van bijna 12 jaar oud. Vorig jaar kon je ineens niet meer recht, haar achterpoten wilden niet meer mee. Ik ben begonnen met Glyco-flex te geven op aanraden van de dierenarts en het gaat nu veel beter, ze loopt weer overal rond.

Kirsten

heel tevreden klant

marina van hoof

Ons huisdier Omar is nu 14 jaar en heeft sinds hij 6 jaar oud was serieuze gewrichtsproblemen,die volgens veeartsen problematisch was. Ze hebben ons geadviseerd om ondersteunend GlycoflexIII toe te dienen. En tot heden zijn wij, samen met hem, er in geslaagd Omar zelfstandig mobiel te houden;Wat voor ons en hem zeer gelukzalig is.Van sterk ondersteunend produkt gesproken.!!

rita

Mijn hond Donna is een kruising Duitse herder en Bordeaux dog van 50 kg. Ze mankte regelmatig met haar voorpoten en stond s'ochtends stijf en stram op. Sinds een jaar geef ik haar Glyco-Flex III. Al direct na een paar dagen zag ik resultaat. Ze is nu vijf jaar en zonder gewrichtsproblemen...geweldig!

Yvonne
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek