GOVital ChondroFlex Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van MSM, glucosamine, vitamine C, collageen en chondroïtine. In tabletvorm. Helpt gewrichtspijnen te verminderen.

prijs apotheek: 22,45
20,21
Beweeglijkheid van de gewrichten.
2 tabletten in te nemen met een groot glas water, bij voorkeur 's ochtends bij het ontbijt. Minstens gedurende 1 maand gebruiken. Herhaal/verleng indien nodig.
Sulfaat 2KCI glucosamine (schaaldieren), vulstofmicrokristallijne cellulose, natrium chondroïtinesulfaat (vis), MSM (methylsulfonyl methaan), ascorbinezuur (vitamine C), verdikkingsmiddel:hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, verstevigende talk,kleurstof : titanium dioxide, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, collageen typeII (kip), glansmiddel: schellak.
De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dient niet ter vervanging van een gezonde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten gebruik van kinderen bewaren. Op een donkere en koele plaats bewaren. Goed terug afsluiten na ieder gebruik. Enkel bestemt voor volwassenen. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergieën voor vis en schaaldieren. Afgeraden bij de zwangerschap en borstvoeding. Niet aangewezen indien stollingsremmens genomen worden. 
Merk GoVital
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, MSM, Vitamine C
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!