GoVital ChondroFlex promopack Tabletten 180 stuks

1 reviews
40,49 44,99
Op voorraad
40,49
-10% **
prijs apotheek: 44,99* Je bespaart: -4,50
Voedingssupplement op basis van MSM, glucosamine, vitamine C, collageen en chondroïtine. In tabletvorm. Helpt gewrichtspijnen te verminderen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Beweeglijkheid van de gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten in te nemen met een groot glas water, bij voorkeur 's ochtends bij het ontbijt. Minstens gedurende 1 maand gebruiken. Herhaal/verleng indien nodig.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Sulfaat 2KCI glucosamine (schaaldieren), vulstofmicrokristallijne cellulose, natrium chondroïtinesulfaat (vis), MSM (methylsulfonyl methaan), ascorbinezuur (vitamine C), verdikkingsmiddel:hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, verstevigende talk,kleurstof : titanium dioxide, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, collageen typeII (kip), glansmiddel: schellak.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dient niet ter vervanging van een gezonde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten gebruik van kinderen bewaren. Op een donkere en koele plaats bewaren. Goed terug afsluiten na ieder gebruik. Enkel bestemt voor volwassenen. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergieën voor vis en schaaldieren. Afgeraden bij de zwangerschap en borstvoeding. Niet aangewezen indien stollingsremmens genomen worden. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk GoVital
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, MSM, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Gewrichtspijn
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met GoVital ChondroFlex promopack

Ik sta versteld van de snelle inwerking van dit product. De pijn en erge ochtendstijfheid verminderde reeds aanzienlijk na een tweetal weken inname van twee tabletten per dag van GOVital ChondroFlex. Hoe langer ik dit product gebruik hoe beter en makkelijker ik terug beweeg. Een aanrader!

Katrien
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek