02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Grintax Tabletten 60 stuks

12 reviews
Tabletten 60 stuks
24,07 29,00
Op voorraad
24,07
-17% **
prijs apotheek: 29,00* Je bespaart: -4,93
Voedingssupplement op basis van taurine en caseïne, in tabletvorm. Grintax zorgt voor een betere slaapkwaliteit, meer energie en verbetering van de persoonlijke bekwaamheid. Grintax wordt gebruikt bij professionele vermoeidheid, en bij dagdagelijkse mentale en fysieke vermoeidheid.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten Grintax per dag best met wat water innemen bij het ontbijt.Om een goed resultaat te bekomen neem je Grintax best in gedurende 3 maanden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Grintax bevat taurine, caseine, gestandardiseerd extract van Eleutherococcus Senticosus en meloen extract als actieve bestanddelen. De hulpstoffen zijn: inuline, sorbitol, microkristallijn cellulose, mono- diglyceriden, hydroxypropylcellulose, gehydrogeneerde katoenzaadolie, siliciumdioxide, titaanoxide, magnesiumstearaat, miglyol, hydroxypropylcellulose ijzeroxide.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor zwangere vrouwen of bij borstvoeding, lactose-intolerantie en voor kinderen onder de 12 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Grintax
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Overige samenstellingen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Keyword Goede nachtrust, Stress vermoeidheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Grintax

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Grintax

Ik neem het nu ver een week en zit al een werk met hoofdpijn. Is dat normaal? Slapen ga al veel beter en ben wel minder vermoeid alleen die hoofdpijn moet nu nog weg

Nathalie

De levering van het product loopt vlekkeloos en snel. Het product zelf werkt heel goed. Op advies van de professor die mij behandelt ben ik Grintax gaan gebruiken en met succes. Ik voel me mentaal en fysiek al een stuk beter en dit zelfs al na een paar dagen. Topproduct!!!

Bruno

Grintax besteld op aanraden van mijn huisarts. Ik heb terug meer energie (mentaal en fysiek) reeds na een dag of 10. Top! Bestelling via viata prima en veel goedkoper dan bij de apotheker.

Katrien

zeer goed produkt. Je voelt echt het verschil als je het neemt . Ik heb terug meer energie en voel me ook mentaal sterker :)

Christel Eeckhout

Ik merk dat mijn stemming verbeterd is. De energie wisselt nog. Neem het nu 1 maand en ga door met gebruiken.

Ellen

Op advies van een vriendin ben ik begonnen met Grintax en ik voel mij sinds ik dagelijks de dosering neem erg goed. De eerste maand is dus al een succes. Het contact met de apotheker is ook zeer prettig en persoonlijk. Bedankt! Mvg, Naomi

Naomi

Grintax werd mij aangeraden door ijn huisarts, na een accident op het werk. Ik neem het nu 2 maand, ga vooruit!

veerle

Reeds lange tijd was ik zeer moe en had problemen bij het opstaan. Wanneer ik niets gepland had voor een dag, kon ik gerust de klok rond slapen en was dan weer gefrustreerd omdat het zo laat was. Stond er iets in de planning, dan moest ik mijn wekker goed luid zetten want anders sliep ik erdoor heen, en dan moest ik mij echt forceren om uit mijn bed te komen en functioneerde maar half. Het ging zelfs zo ver dat mijn man al een deel van het huishouden deed omdat ikzelf er niet meer toe in staat was. Door heel deze situatie werd ik zelfs depri en trok naar de dokter. Deze raadde me aan om Grintax te nemen en vertelde erbij dat het een voedingssupplement is. Ik begon het te nemen, en raar maar waar, ik begon na een paar dagen reeds beter uit mijn bed te komen en begon meer energie te krijgen. Na 2 maanden verraste het me dat ik zonder pillen zat en de problemen kwamen al snel terug. Ik kon toen niet snel genoeg nieuwe bestellen, want ik voelde me stilaan terugglijden. Gelukkig werden ze snel geleverd en kon ik terug beginnen om mij weer op de been te houden. Nu zal ik er wel voor zorgen dat ik niet meer zonder kom te zitten. Ik ben mijn dokter zeer dankbaar dat ik dit fantastisch product heb leren kennen en er heel veel baat in heb gevonden. Ik zou niet weten waar ik nu zou staan als ik Grintax niet had leren kennen.

Ilona

Heb op aanraden van dr dit product genomen omdat ik met burn out zit...neem dit nu al een 7 weken en slaap al veel beter dan ervoor..heb ook het gevoel dat ik stilletjesaan weer meer energie krijg...

Leen

In het begin dat ik Grintax nam was het resultaat ongelooflijk, ik had super veel energie en dat was jaren geleden. Na 3 weken was het effect al wat minder maar ik slaap er wel beter van dus ben ik ook meer uitgerust. Ik ga het zeker 3 maand nemen en zal dan evalueren.

Els

na een burn out ben ik Grintax beginnen nemen en na een paar maand was ik mij veel minder vermoeid en kon ik beter uit mijn bed

Rosie

Dit is een super produkt voor mij. Ik heb een chronische aandoening waardoor ik heel erg vermoeid ben maar Grintax heft dit bijna volledig op!

Isabelle
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek