02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Gynea Tabletten 60 stuks

14,24 16,00
Op voorraad
14,24
-11% **
prijs apotheek: 16,00* Je bespaart: -1,76
Voedingssupplement op basis van soja en extract van yam, in tabletten. Zorgt voor een gunstig effect bij prikkelbaarheid, slaapproblemen en vermoeidheid komende van de overgang.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Soja wordt in grote hoeveelheden geconsumeerd door Japanse vrouwen en ligt aan de basis van het relatief 'rustige' verloop van hun overgang. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de isoflavonen die soja bevat, de oestrogene werking op een natuurlijke wijze verbeteren. Deze studies hebben een daling vastgesteld van bepaalde ongemakken zoals opvliegers, nachtelijk zweten, risico op osteoporose, droge huid en broze haren. Wilde yam werd reeds duizenden jaren geleden gebruikt door de Indianen uit Centraal-Amerika. De diosgenine in de yam heeft een regulerende werking. De werking ervan is vooral te merken op het vlak van prikkelbaarheid, slapeloosheid en vermoeidheid. Diosgenine werkt eveneens in op het onder controle houden van het gewicht en de waterretentie. Ten slotte speelt diosgenine een interessante rol bij het behouden van het libido.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Voor de overgang: 1 tot 3 tabletten per dag van de 10de tot de 25ste dag van de cyclus. Tijdens de overgang: 1 tot 4 tabletten 's morgens en 's middags 5 dagen per week.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Soja-extract 150 mg, extract van yam 150 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Gynea
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Soja-extract, Wilde yam
Aangewezen bij Menopauze
Keyword Opvliegers, Slaap, Slecht humeur, Vermoeidheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Gynea

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek