02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Hartmann Allmed FFP2 masker 51 stuks

51 stuks
34,21 55,16
Op voorraad
34,21
-38% **
prijs apotheek: 55,16* Je bespaart: -20,95
Beschermend mondmasker voor eenmalig gebruik, met een neusstrip voor het masker goed te laten aansluiten en elastische oorloops. Dit mondmasker voldoet aan de FFP2-normen. Het masker is CE-gecertificeerd. Het masker heeft een filtervermogen van ≥ 94%. Het masker sluit nauw aan op de contouren van je gelaat rond neus en mond. Hierdoor dient zowel de ingeademde als de uitgeademde lucht door de filter te passeren. Daarom biedt dit mondmasker bescherming voor de mensen rond je maar ook voor jezelf tegen virussen van anderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

FFP2 -maskers (ook wel stofmaskers genoemd) zijn persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze maskers beschermen de gebruiker tegen ziekteverwekkers die via de lucht verspreid kunnen worden.FFP2 -maskers zijn maskers die de gebruikers zelf het best beschermen indien de voorzorgsmaatregelen niet gerespecteerd kunnen worden zoals het naleven van hygiënevoorschriften (handen wassen etc), het bewaren van fysieke afstand en het beperken van sociaal contact.FFP2 -maskers moeten in Europa voldoen aan norm EN 149:2001+A1:2009 en moeten voorzien zijn van een CE-markering op het masker zelf of op de verpakking. Door een tekort aan FFP2 -maskers in Europa, worden ook tijdelijk vergelijkbare maskers toegelaten van landen buiten Europa. Zo zijn KN95-maskers afkomstig van China en voldoen zij aan de Chinese norm GB 2626-2006 die vergelijkbaar is met de Europese norm EN 149:2001+A1:2009. Deze KN95-maskers zijn tijdelijk toegelaten in Europa maar dragen geen CE-markering.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Goed Gebruik FFP2/FFP3 maskers: 

 • Was/ontsmet je handen:
  • vóór het opzetten van je mondmasker;
  • vóór het afdoen van je mondmasker; 
  • na het afdoen van je mondmasker.
 • Neem het masker vast met de elastiekjes en trek de elastiekjes over je oren.
 • Oriënteer je masker: de neusbrug aan de bovenkant.
 • Zorg voor een nauwe aansluiting ter hoogte van de neus en zorg dat het masker van de neus tot onder de kin goed aansluit aan alle zijden.
 • Raak je mondmasker niet aan tijdens het gebruik.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hartmann
Type product Medisch materiaal
Type medisch materiaal FFP2 masker
Type corona product Mondmaskers
Steriel? not available

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann Allmed FFP2 masker

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek