Heliocare 360° Capsules 30 stuks

Voedingssupplement in de vorm van capsules. Het is aangewezen om huidveroudering door zonnestralen te voorkomen en om het ontstaan van bruine vlekken en zonneallergieën tegen te gaan.

prijs apotheek: 36,95
31,41
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Dankzij hun unieke formule zijn Heliocare 360°-capsules de perfecte aanvulling om de maximale fotobescherming van de Heliocare 360°-reeks te verhogen.
1 capsule per dag vóór blootstelling aan de zon.
Polypodium leucotomos (Extract), Cysteine (N-acetyl), Gluco-oligosacchariden, Inuline, Vitamine C (L-ascorbinezuur), Sinaasappelaroma, Vitamine B3 (Niacinamide), Vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat), Zoetstof (Neohesperidine), Capsule: Glazlng-agent (Hydroxypropytmethylceliulose), kleurstof (geel lronoxide E-172, zwart lronoxide E-172, titaandioxide E-171).
Merk Heliocare
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!