02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Heliocare Capsules 60 stuks

3 reviews
Capsules 60 stuks
19,52 32,00
Op voorraad
19,52
-39% **
prijs apotheek: 32,00* Je bespaart: -12,48
Heliocare helpt de huid beschermen van binnenuit tegen de invloeden van de zon. Het helpt vlotter bruinen, en de bruine kleur houdt tevens langer aan. Geschikt voor elkeen van wie de huid extra steun kan verdragen tegen de invloed van de zon, en als voorbereiding op blootstelling van de huid aan de zon. Voedingssupplement op basis van Fernblock (een varenextract), aangevuld met bètacaroteen en groene thee. In de vorm van capsules.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Aangewezen: als ideale orale bescherming tegen de zon; voor een huid die overgevoelig is voor de zon; als dagelijkse bescherming tegen huidveroudering. Dit is een voedingssupplement op basis van een varenextract, aangevuld met bètacaroteen en groene thee. Op die manier is de huid van binnenuit beschermd. Heliocare Oral wordt het best samen met een zonnecrème gebruikt om "optimaal beschermd" van de zon te genieten!

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule 's morgens, aan te vullen met een zonnecrème. 
Als voorbereiding van blootstelling aan extreme zon: 3 weken op voorhand starten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Fernblock, bètacaroteen, groene thee. Rundergelatine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Heliocare
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon
Keyword Allergie, Beschermend, Bruinversnellend, Zon, Zonnebrand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Heliocare

Vanaf mei start ik met deze capsules (tot september), het geeft mij een prachtige bruine kleur (terwijl ik amper in de zon zit), en is noodzakelijk voor extra bescherming tegen de zon, allergie en aging. Ik ben eerder fan van dit product door de caroteen, dan van de ultra D. Aanrader!

Kristel H

Ik neem het al een tijdje, ik weet nog steeds niet of ik het verwachte resultaat krijg, ik heb extreme pigmentatie, ik word erg donker, ik verbrand niet, maar ik heb vlekken, ook al doe ik altijd zeer hoge bescherming tegen de zon, ik hoop dat het me zal helpen om deze hyperpigmentatie een beetje aan te passen.

Francisca b.

Ik heb het jaren geleden gebruikt en ik gebruik het opnieuw omdat het van binnenuit beschermt en bijdraagt aan een mooie kleur zonder verbranding of vlekken.

P.Herrero
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek