Hills Prescription A/D kat & hond Blikvoeding 156g

10 reviews
Blikvoeding 156g
3,27 3,37
3,27
-3% **
prijs apotheek: 3,37*
Op voorraad
Natte dieetvoeding voor huisdieren die herstellen van een ernstige ziekte, een ongeval of een operatie. Bevordert het heelproces en helpt de natuurlijke weerstand te versterken.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Klinisch bewezen dieetvoeding om de belangrijkste aandoeningen bij honden en katten te behandelen. Overgewicht: RD, WD, MD. Huid: PD, ZD, DD. Nieren: KD, UD, GD. Hart: HD, KD, WD, LD kat. Kanker: AD, ND. Herstel: AD, ID, LD, ND, PD. Voedselovergevoeligheid: ZD, DD. Tand-en mondverzorging: TD. Gewrichten: JD. Suiker: ID, TD, WD, RD, ND. Urinewegen: CD, UD, WD, KD, SD. Lever: LD, UD, AD. Ouderdom: BD. Spijsvertering: DD, ID, RD, TD, WD, ZD.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hills
Aflevervorm Blikvoeding
Type product Dieren
Type dierenvoeding Natvoer
Type dier Hond, Kat
Keyword Dieren, Herstel na operatie, Immuunsysteem

Laatste reviews en ervaringen met Hills Prescription A/D kat & hond

Met ad hebben we een zwaar ondervoed kitten er boven op gekregen. Zij kwam maar liefst 500gr aan in 3 weken tijd.

Jolanda

Mijn 16 jarige kat stopte bijna een week met eten. Ik heb dit voer van de dierenarts gekregen en moest haar met een spuit dwang voeren. Ze knapte gelukkig weer op en eet nu bijna alleen dit nog (ik verdund het met een beetje water). Ik kan het zeker aanbevelen!

Violet

Allereerst de supersnelle levering omdat begrepen werd dat de a/d heel hard nodig was. Mijn kat had een ingrijpende gebitsbehandeling ondergaan waarbij aan één kant 5 kiezen achter elkaar waren getrokken en gehecht. Ik heb hem toen een.paar dagen van de a/d laten genieten. A/d is een zeer smakelijk dieetvoer voor katten en honden.

Mieke

Zeer bekwaam en energiek product met een zeer vochtige consistentie. Jammer dat het alleen maar kip is. Gaf eetlust, energie en drive aan een kat met een tandeloze tanden en bloedarmoede en niet langer eten, die walgt van voedsel. Sindsdien heeft hij de smaak en het plezier van alleen eten na de spuittesten teruggewonnen. Het product is tot 36 uur houdbaar in de koelkast.

Gaëlle

Hill's A/D (en Royal Canin Recovery) hielp mijn kat echt toen ze kanker had en niet alleen eette. De vrij vloeibare consistentie zorgt voor vinger- en injectiespuitvoeding. (een lepel water maakt het gemakkelijker om de injectiespuiten te vullen). Ik zou willen dat er taurine werd toegevoegd, maar, dat is essentieel voor katten. Ik heb een a/d thuis de hele tijd gewoon in het geval dat de kitty stopt om te eten.

Heidi

Hill's AD is een goed product om medicatie te geven en mijn huisdier weer aan te sterken.

Isabelle

Hill's a/d heb ik standaard in huis. Als een kat stopt met eten, krijgt de kat spuitvoeding met Hill's a/d, zodat ze alsnog voldoende lichtverteerbare voeding binnen krijgen. Helaas eten ze het bij mij niet uit zichzelf.

Marjolijn

geweldig product dat ik al wist dat het hielp me om 2 katten te redden van coryza en er vorige maand een kat zonder tanden dat een auto hit op het hoofd, dus zonder aarzelen adviseer ik dit product

elisabeth

Wondermiddel voor oude of zieke (verzwakte) fretjes !!! ze worden terug (veel) levendiger en afhankelijk van hoe dikwijls je het geeft , komen ze zeer snel bij (indien nodig uiteraard) , echt een superproduct !!!!!!!

koen

1 kat van ons kwam maar niet aan en viel zelfs af door der krolsheid. Met behulp van steriliseren en dit voer krijgt ze eindelijk een body. Top product en ze vind het heerlijk.

Daniëlle
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek