02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

  • Home
  • Hills Prescription Digestive fibre care hond Zakje 1,5kg

Hills Prescription Digestive fibre care hond Zakje 1,5kg

Zakje 1,5kg
17,28
Op voorraad
17,28
Volledig droogvoer voor honden met maagdarmstoornissen. Het is ontworpen om de darmbarrière te ondersteunen en een normale spijsvertering en transit te bevorderen. Kippensmaak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De spijsvertering van uw hond kan door vele factoren worden beïnvloed, en wanneer de spijsvertering van uw hond wordt verstoord, heeft dat voor alle betrokkenen een onaangename ervaring. Het goede nieuws is dat u uw hond kunt helpen zich beter te voelen met een dieet dat een revolutie teweegbrengt in de aanpak van vezelgevoelige spijsverteringsstoornissen door de gezondheid van het darmmicrobioom, het unieke darmecosysteem van uw huisdier, op de voorgrond te plaatsen bij de verzorging van de spijsvertering.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dieetvoeding voor honden die lijden aan maagdarmstoornissen (diarree, constipatie, winderigheid, enz.).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, fruit, zaden, mineralen, groenten.Zeer goed verteerbare ingrediënten: Gedehydrateerde kippen- en kalkoenproteïnen, brouwersrijst, maïs, maïsglutenmeel, dierlijke vetten, plantaardige olie

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hills
Aflevervorm Zakje
Type product Dieren
Type dierenvoeding Dieetvoer
Type voer Droogvoer
Type dier Hond
Levensfase Adult
Aangepast voer voor: Spijsverteringsstelsel

Hills Prescription Digestive fibre care hond is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek