02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Hills Prescription Y/D kat Zakje 1,5kg

Hills Prescription Y/D kat Zakje 1,5kg

Zakje 1,5kg
29,68 30,99
Op voorraad
29,68
-4% **
prijs apotheek: 30,99* Je bespaart: -1,31
Droogvoer voor katten met schildklierproblemen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een stap voor, voor een gelukkig leven. Hill's PRESCRIPTION DIET y/d Thyroid Care Kattenvoer (droogvoer) is speciaal samengesteld door Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen om de gezondheid van de schildklier van je kat te ondersteunen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Hyperthyreoïdie

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Geef je huisdier enkel het PRESCRIPTION DIET voer dat je is geadviseerd. Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier, voordat je dit voer geeft.
Op de productverpakking vind je de volledige voedingsrichtlijnen. De dagelijkse voedingshoeveelheden zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Indien je vragen hierover hebt, kan je het best je dierenarts om advies vragen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.


Is dit voer nieuw voor je huisdier? Meng dan gedurende 7 dagen steeds grotere hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer. Zorg dat je huisdier altijd beschikt over vers drinkwater! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts bij het volgende bezoek of je iets moet veranderen in het voedingsschema of het voer dat je geeft.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

SAMENSTELLING: Plantaardige eiwitextracten, granen, oliën en vetten, eieren en eibijproducten, mineralen, vlees en dierlijke bijproducten, zaden.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Groeiende kittens, drachtige of zogende katten. "De prescription dieetvoeding is specifiek ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts. Zo kan deze voeding optimaal worden ingezet bij uw huisdier.
Voordat u dit dieetvoer koopt, horen wij dan ook graag of u het volgende bevestigt:
- Een dierenarts heeft mijn huisdier onderzocht en op basis van zijn diagnose dit dieetvoer aanbevolen.
- Ik begrijp en ben akkoord dat ik minstens om de 6 maanden advies vraag aan mijn dierenarts over het gebruik van deze voeding bij mijn huisdier.
- Wanneer de toestand van mijn huisdier op enige manier zou verslechteren dan vraag ik mijn dierenarts direct om advies."

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hills
Aflevervorm Zakje
Type product Dieren
Type dierenvoeding Dieetvoer
Type voer Droogvoer
Type dier Kat
Levensfase Adult
Aangepast voer voor: Andere problemen

Meest gestelde vragen

over Hills Prescription Y/D kat

- Prescription Diet: Deze voeding is samengesteld om specifieke medische aandoeningen bij huisdieren te behandelen. - Science Plan: Deze voeding is samengesteld om te voldoen aan de behoeften van gezonde honden en katten in verschillende levensfasen. - Vet essentials: Preventieve voeding om aan de gezondheid te voldoen voor elke levensfase.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Hills Prescription Y/D kat

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek