Soria Composor 08 Echinasor XXI Druppels 50ml

Voedingssupplement op basis van vloeibaar extract van echinacea, propolis en essentiële tijmolie, in de vorm van een oplossing. Aanbevolen om het immuunsysteem te stimuleren.

14,74
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, woensdag geleverd

Immuniteit
Volwassenen: 25 druppels 3 keer per dag.
Kinderen: 12 druppels 3 keer per dag.
Echinacea purpurea vloeibaar extract (Echinacea purpurea (L) Moench, luchtdelen) (1,38 g), water, bevochtigingsmiddel: glycerine, gamma-cyclodextrine (260 mg), alfa-cyclodextrine (160 mg), gelyofiliseerd propolisextract (Propolis) (75 mg), smaak: essentiële tijmolie (Thymus vulgaris L, bladeren).
Merk Soria Natural
Aflevervorm Druppels
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen

Soria Composor 08 Echinasor XXI is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.