02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar
10-02-2021 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Een vollere huid in slechts 7 dagen

Geschreven door Lize anti-age huidverzorging huidverzorging

Huidveroudering is niet alleen te wijten aan het geleidelijke verlies van collageen, maar de huid wordt ook aangetast door externe omgevingsfactoren zoals vervuiling en UV-straling. Hierdoor is het steeds belangrijker geworden om formules te vinden die zowel effectief zijn tegen veroudering met een hoge tolerantie, alsook zacht voor de huid. 

De toewijding van La Roche-Posay om de meest doeltreffende anti-aging oplossingen te creëren is daarom groter dan ooit. Al decennialang werken zij samen met dermatologen om de nieuwste innovaties te combineren met de meest effectieve anti-aging ingrediënten. Vanuit deze ambitie is het Hyalu B5 gamma ontstaan.

La Roche-Posay introduceert de nieuwe, ultra-geconcentreerde antirimpel kuur: de Hyalu B5 Ampullen. Deze kuur van 7 dagen bevat een trio van hyaluronzuur, blauwe koper en Vitamine B5:

  • 1,5% hyaluronzuur in 3 verschillende gewichten die de huid voller maken, rimpels vullen en liften. Het hoge moleculaire gewicht werkt op het huidoppervlak om de huid te hydrateren en zichtbaar voller te laten lijken, terwijl het lage moleculaire gewicht dieper in de huid rimpels opvult. Voor het eerst maakt La Roche-Posay ook gebruik van een nieuw micro-gewicht hyaluronzuur waarvan klinisch is bewezen dat het de huid lift en verstevigd. Deze micro-gewicht hyaluronzuur van La Roche-Posay is 13x efficiënter dan elk ander regulier hyaluronzuur op de markt. Daarnaast bevatten de Hyalu B5 Ampullen 5x sterkere concentratie hyaluronzuur dan het Hyalu B5 Serum gezien het om een geconcentreerde kuur gaat. 
  • 5% Vitamine B5, ook wel bekend als panthenol helpt de huid te herstellen, verzachten, en tegen agressies van buitenaf te beschermen.
  • 0,2% blauwe koper is een innovatief bestandsdeel dat voor het eerst gebruikt wordt door La Roche-Posay. Dit molecuul van natuurlijk oorsprong stimuleert de productie van collageen, en heeft beschermende en anti-oxidatieve eigenschappen. Collageen is nodig voor een sterke en strakke huid, en zorgt ervoor dat het huid volume heeft. Hoe ouder we worden, hoe minder collageen onze huid gaat produceren en hoe slapper de huid wordt. Blauwe koper stimuleert de productie van collageen waardoor de huid er voller uitziet. 

 

Deze ultralichte, vloeibare formule van de Hyalu B5 Ampullen maakt de huid gelijk voller, versterkt de huidbarrière na slechts 1 uur* en vult rimpels op in slechts 7 dagen:**


Na 1 uur is de huidbarrière hersteld*
-9% rimpels na 7 dagen**
+78% hydratatie***

Breng elke ochtend en avond ½ van de ampullen aan en herhaal de behandeling als de huid een snelle boost nodig heeft. Voor een continu effect en optimaal resultaat, gebruik je het Hyalu B5 Serum na elke kuur.

 

 

*Studie op Trans-epidermisch waterverlies, 24 proefpersonen, periode van 6 uur
**Cosmetoklinische studie onder dermatologisch toezicht, 34 proefpersonen, 7 dagen
***Hydratatietest, 24 proefpersonen, periode van 24 uur

 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels