(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Chantal uit Pervijze schreef:
  Vlot,correct
  Geen minpunten
 • Dirk Smet uit Antwerpen schreef:
  goed en correct
  bestelling , betaling en aflevering is zeer vlot verlopen.
 • Ulric uit oppuurs (puurs-sint Amands) schreef:
  prima werk !!
  zeer snelle levering ,uitstekend gedaan !!

Hydrolysed whey protein/maltodex

Voedingssupplemenet voor sporters op basis van proteïnen, in de vorm van een instant poeder.

prijs apotheek: 37,20
33,48
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Toepassing

Een supplement van gehydrolyseerd wei-eiwit, koolhydraten en mineralen in poedervorm. Voor de dieetbehandeling van aandoeningen waarbij extra gehydroliseerd eiwit en energie in een geconcentreerde vorm nodig is, zoals bij malabsorptie en immunologische aandoeningen.
Hydrolysed Whey Protein / Maltodextrin Mixture kan worden toegevoegd aan warme en koude dranken en voedingsmiddelen. Hey kan ook onderdeel zijn van een drinkvoeding of sondevoeding. Bij een concentratie van 10% (10g/100ml water) is de osmolaliteit 250 mOsmol/kg 1 maatschepje = 2.45g De daghoeveelheid Hydrolysed Whey Protein / Maltodextrin Mixture moet door de arts of door de diëtist worden vastgesteld en is afhankelijk van leeftijd, gewicht en medische conditie van de patiënt.

Hoe bewaren

Het blik koel (onder de 25 °C) en droog bewaren (niet in de koelkast). Geopend blik is maximaal 6 weken houdbaar, deksel goed sluiten na gebruik. Bereid product is maximaal 24 uur houdbaar, mits afgedekt en in de koelkast bewaard. Verpakt onder beschermende atmosfeer.
Ingrediënten: wei-eiwithydrolysaat, gedroogde glucosestroop, citroenzuur, calciumhydroxide, magnesiumhydroxide, magnesiumchloride.
Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht. Geschikt voor zuigelingen , kinderen en volwassenen. Niet geschikt als enige bron van voeding. Niet geschikt voor parenteraal gebruik.
Merk Nutricia
Type product Verzorgingsproduct, Voedingssupplementen
Doelgroep Baby en kind, Man, Vrouw
Aangewezen bij Absorptiestoornis, Algemene verzwakking
Glutenvrij? not available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!