02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

I9 waterfles Harmony groen 1 stuks

1 stuks
54,95
Op voorraad
54,95
Glazen waterfles. Door de speciale TP technologie en chromotherapie heeft de fles een positieve invloed op het water en ons lichaam.Groen heeft een gunstig effect op het algemeen welbevinden, innerlijke harmonie, helpt bij het ontspannen van de geest en de spieren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Reinigt het ongewenste geheugen dat in het water wordt gehouden door chemische, frequentie- en energiebesmettingen, herleeft water met positieve informatie, zonder gebruik van chemicaliën, geeft het water zijn natuurlijke staat terug, dringt effectief in de celmembranen en bevordert het transport van essentiële voedingsstoffen, verlaagt de genotoxische factor, verhoogt het bio-veld van energie, verhoogt aanzienlijk de biofotonische energie in watermoleculen, verbetert menselijk energetisch bio-veld, vermindert stressfactor, stimuleert zelfreinigende vermogens, verbetert het vermogen van cellen om afval en toxines af te voeren, maakt water zachter en aangenamer om te drinken, vermindert zonnebrandeffecten, verbetert plantengroei, planten zijn groener en bloeien meer, planten hebben meer uithoudingsvermogen, zodat we het gebruik van verbindingen kunnen verlagen of zelfs stoppen, werkt gunstig op huisdieren en dieren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Groen is de kleur van leven en natuur en vertegenwoordigt groei, frisheid, balans, omgeving en geld. Het ondersteunt ook sterke emotionele correspondentie met veiligheid. Van deze kleur wordt gezegd dat hij het algemene welzijn, de innerlijke harmonie bevordert en de ontspanning van het denken en de spieren bevordert. Het staat ook bekend als het centrum van liefde en eigenliefde.
Bij chromotherapie werkt groen als evenwichtskracht en reflecteert de natuur. Het helpt om de spanning te verlichten en kan de bloeddruk verlagen. Het is goed voor de vernauwing van de borst en celherstel. 
Het is een kleur van mededogen, evenwicht, acceptatie, balans in relatie tot het zelf. Groen is een rustgevende kleur en er is gemeld dat mensen agressieve, angstige eigenschappen rond deze kleur verliezen. 
Het orgel waarop deze chakra betrekking heeft is hart en de verwante endocriene klier is de thymus.
Hartproblemen, negativiteit, vermoeidheid, ademhalingsmoeilijkheden, slapeloosheid, woede, kanker, paranoia, spanning, immuunproblemen, genezing op alle zeven niveaus..

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Spoel de fles bij eerste gebruik steeds goed uit.
Vul de fles met drinkwater of andere dranken (let op de smaak kan veranderen), na enkele seconden heeft u geïnformeerd water, de positieve invloed duurt een 3 tal uren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk I9
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Bij het eten

Laatste reviews en ervaringen met I9 waterfles Harmony groen

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek