02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

I9 waterfles Purity wit 1 stuks

1 stuks
54,95
Op voorraad
54,95
Glazen waterfles. Door de speciale TP technologie en chromotherapie heeft de fles een positieve invloed op het water en ons lichaam. De witte fles zuivert en verhoogt het bewustzijn, kan nuttig zijn voor het verhelpen van huidproblemen. Als je twijfelt over welke kleur, kun je zelden fout gaan met wit.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voordelen van de geïnformeerde waterfles:
Reinigt het ongewenste geheugen dat in het water wordt gehouden door chemische, frequentie- en energiebesmettingen, herleeft water met positieve informatie, zonder gebruik van chemicaliën, geeft het water zijn natuurlijke staat terug, dringt effectief in de celmembranen en bevordert het transport van essentiële voedingsstoffen, verlaagt de genotoxische factor, verhoogt het bio-veld van energie, verhoogt aanzienlijk de biofotonische energie in watermoleculen, verbetert menselijk energetisch bio-veld, vermindert stressfactor, stimuleert zelfreinigende vermogens, verbetert het vermogen van cellen om afval en toxines af te voeren, maakt water zachter en aangenamer om te drinken, vermindert zonnebrandeffecten, verbetert plantengroei, planten zijn groener en bloeien meer, planten hebben meer uithoudingsvermogen, zodat we het gebruik van verbindingen kunnen verlagen of zelfs stoppen, werkt gunstig op huisdieren en dieren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

In chromotherapie wordt wit gebruikt om het hele energiesysteem te zuiveren en vitaliteit te bevorderen.  
Kleur wit is versterking, zuivering en reiniging van het gehele energiesysteem. Wit geeft kleur, het wekt meer creativiteit.Voordelen van kleurentherapie
Wit geneest je lichaam als geheel. Het is geweldig voor het opruimen van giftigheid uit het lichaam en bij het zuiveren. Wit helpt bij helderheid en begrip. 
Het brengt vrede en comfort op het hoogste niveau. Vertegenwoordigt integriteit, licht, heiligheid, waarheid en overgave.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Spoel de fles bij eerste gebruik steeds goed uit.
Vul de fles met drinkwater of andere dranken (let op de smaak kan veranderen), na enkele seconden heeft u geïnformeerd water, de positieve invloed duurt een 3 tal uren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk I9
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Bij het eten

Laatste reviews en ervaringen met I9 waterfles Purity wit

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek