02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

I9 waterfles Wisdom violet 1 stuks

1 stuks
54,95
Op voorraad
54,95
Glazen waterfles. Door de speciale TP technologie en chromotherapie heeft de fles een positieve invloed op het water en ons lichaam. De paarse fles zuivert onze gedachten en brengt ons energieniveau in balans.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voordelen van de geïnformeerde waterfles:
Reinigt het ongewenste geheugen dat in het water wordt gehouden door chemische, frequentie- en energiebesmettingen, herleeft water met positieve informatie, zonder gebruik van chemicaliën, geeft het water zijn natuurlijke staat terug, dringt effectief in de celmembranen en bevordert het transport van essentiële voedingsstoffen, verlaagt de genotoxische factor, verhoogt het bio-veld van energie, verhoogt aanzienlijk de biofotonische energie in watermoleculen, verbetert menselijk energetisch bio-veld, vermindert stressfactor, stimuleert zelfreinigende vermogens, verbetert het vermogen van cellen om afval en toxines af te voeren, maakt water zachter en aangenamer om te drinken, vermindert zonnebrandeffecten, verbetert plantengroei, planten zijn groener en bloeien meer, planten hebben meer uithoudingsvermogen, zodat we het gebruik van verbindingen kunnen verlagen of zelfs stoppen, werkt gunstig op huisdieren en dieren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

In de chromotherapie normaliseert violet alle glandulaire of hormonale activiteit en helpt het evenwicht van natrium en kalium in het lichaam te houden. Het heeft kalmerende krachten en brengt ontspanning. 
Kleur violet bevordert de harmonie van de geest en de emoties, en draagt ​​zo bij aan mentaal evenwicht en stabiliteit. Violet inspireert onvoorwaardelijke en onbaatzuchtige liefde, verstoken van ego, het aanmoedigen van gevoeligheid en mededogen. 
Het orgel waarop deze chakra betrekking heeft, zijn hypothalamus, zenuwstelsel en hersenen. De verwante endocriene klier is de hypofyse en de pijnappelklier.
Verhoogt de productie van witte bloedcellen, geneest depressie, migraine, parasieten, zwarte ogen en roos. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Spoel de fles bij eerste gebruik steeds goed uit.
Vul de fles met drinkwater of andere dranken (let op de smaak kan veranderen), na enkele seconden heeft u geïnformeerd water, de positieve invloed duurt een 3 tal uren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk I9
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Bij het eten

Laatste reviews en ervaringen met I9 waterfles Wisdom violet

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek