02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Imunixx 100 Tripack Tabletten 3x90 stuks

8 reviews
Tabletten 3x90 stuks
114,11 148,20
Op voorraad
114,11
-23% **
prijs apotheek: 148,20* Je bespaart: -34,09
Voedingssupplement op basis van beta glucanen in de vorm van tabletten. Stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de weerstand.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Verhoogt de weerstand van het organisme: tijdens de herfst- en winterperiode; bij mensen met verzwakte weerstand; bij geestelijke druk en inspanning; bij zware lichamelijke inspanning; bij blootstelling aan zonlicht.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Kidz: 1 ml per 5 kg lichaamsgewicht per dag. Innemen 's morgens voor de maaltijd. Tabletten: 1 à 2 tabletten 's morgens met water in te nemen. Of starten met Imunixx 500 mg gedurende 5 dagen en daarna Imunixx 100 mg. De crème/gel is ter bevordering van wondgenezing. 3 applicaties per dag, in cirkelvormige bewegingen op het litteken aanbrengen, tot de crème is ingedrongen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Actieve bestanddelen

Ultrazuivere bèta-1,3/1,6-glucaan (oesterzwamextract of Pleurotus ostreatus). Imunixx 100 bevat 100 mg extract, Imunixx 500 bevat 500 mg extract.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ixx pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Ixx Pharma Natuurlijke weerstand
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Bèta-glucanen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Stimuleert afweersysteem, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx 100 Tripack

Op aanraden van mijn internist beginnen nemen. Ook mijn kinderen nemen het nu. Wij starten met de "booster-dosis" van Imunixx 500 (5 dagen 1/dag) in september en nemen daarna 1/dag Imunixx 100 tijdens de maanden met een R. Gedurende de COVID-19 pandemie 2/dag genomen voordat er vaccins waren. Resultaat: minder frequent verkouden en tot nu toe gespaard gebleven van Corona (we houden ons wél aan de richjtlijnen!).

Marina

Begin dit jaar ,op aanraden van apotheker dit product beginnen nemen om weerstand te versterken . Zeer tevreden , zou het iedereen aanraden

Kati

Omdat ze diabetes hebben en een verzwakte immuniteit, verandert een eenvoudige verkoudheid elk jaar in een astmatitische bronchitis + sinusitis. Sinds ik dit product neem, zijn verkoudheden zeldzaam voor mij en genezen ze heel snel. Ik raad imunixx aan voor iedereen met een verzwakte immuniteit en mensen die gevaar lopen, vooral in deze tijden van pandemie ;-)

Alain

Being diabetic and with a weakened immunity, a simple cold turns into asthmatitiform bronchitis + sinusitis every year. Since I've been taking this product, colds are rare for me, and heal very quickly. I recommend imunixx for anyone with weakened immunity and people at risk, especially in these times of pandemic ;-)

Alain

Allemaal top producten van dit merk! Weerstand gaat echt omhoog,want andere winters,als we het niet namen hier in huis,was iedereen ziek,of verkouden. Nu kunnen we tegen een stootje! Zowel de versie voor volwassenen als de tabletjes en siroop voor kinderen,doen prima hun werk!

Hanneke

Is een fantastisch produkt om je weerstand te versterken. Zeker in de winterperiode.

els vandervelde

Heel tevreden van, omdat ik hele lage weerstand heb door ziekte werd dit me voorgeschreven om er elke dag 2 te nemen en weerstand is flink stuk gestegen . Dus heel erg tevreden van.

Anja

Ik voel me vitaler en heb meer energie sinds ik Imunixx gebruik. Ideaal om de winter gezond door te komen.

An
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek