02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Incara T4Slim Stick 28 stuks

Stick 28 stuks
29,93 39,90
promo
van 01/12/2023 tot 31/12/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
29,93
-25% **
prijs apotheek: 39,90* Je bespaart: -9,97
Voedingssupplement op basis van theeconcentraten, vitamines, mineralen in de vorm van sticks met een pompelmoestheesmaak. Werkt op 4 verschillende punten om snel, gezond en langdurig af te vallen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

T4SLIM 4 x vermageren.

4 Werkingen om snel, gezond en langdurig af te vallen: gewicht controle, destockage van de vetten, behoud van normale Glycemie, activatie van het Energetische metabolisme.

4 Theeconcentraten = acties in synergie: Groene thee + Witte thee + Java thee + Rode thee Rooibos.

4 Vitaminen en Minderalen, activators van het metabolisme: Vitamine B2 + B3 + B5 + Chroom.

4 Weken klinische studie op 40 personen

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewicht controle - Déstockage van vetten - Behoud van een normaal bloedsuiker gehalte -Activatie van het energetisch metabolisme.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 1 stick per dag om direct te drinken of verdund in een glas water (200 ml). Duur 1 maand.

De gel-vloeistof textuur kan op elk moment worden ingenomen, tijdens of buiten de maaltijd, de doeltreffendheid blijft optimaal.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 10ml: Water; geleermiddel: glycerol; droog extract van groene thee (Camelia sinensis); gemodificeerd zetmeel; emulgator: lecithinen; natuurlijk theearoma; natuurlijk pompelmoessmaak; droog extract van Java-thee - orthosiphon (Orthosiphon stamineus) (maltodextrine); gedroogd extract van rode thee - rooibos (Aspatathus linearis) (maltodextrine); gedroogd knop- en bladextract van witte thee (Camelia sinensis) (maltodextrine); conserveermiddelen : natriumbenzoaat en kaliumsorbaat; zuurteregelaar: citroenzuur; nicotinamide; zoetstoffen: sucralose, steviolglycosiden uit stevia en sacharine; rijstproteïnehydrolysaat; calcium-D-pantothenaat; riboflavine en chroomchloride.


Actief bestanddeel:
Extract van groene thee1000 mg
Extract van witte thee40 mg
Java-thee-extract40 mg
Extract van rode thee40 mg
EGCG Totaal185 mg
Totaal cafeïne50 mg
Chroom40 µg100%
Vitamine B20,7 mg50%
Vitamine B38 mg50%
Vitamine B53 mg50%

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor mensen die gevoelig zijn voor cafeïne en met hartproblemen.

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Niet aanbevolen voor kinderen en adolescenten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Incara Solutions
Aflevervorm Stick
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend
Bevat Caffeïne, Chroom, Groene thee, Overige, Overige samenstellingen, Vitamine B2
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Pompelmoes
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Incara T4Slim

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Incara T4Slim

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek