02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
08-03-2019 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Huidverslapping tijdens de menopauze tegengaan? Deze innovatie maakt het mogelijk

Geschreven door Louise

Tegen 2025 zullen 1,1 miljard vrouwen in de postmenopauze zijn. Deze belangrijke stap zal ons allemaal vroeg of laat raken. De tekenen van veroudering aan de hals en gelaatscontouren, wat de eerste zone is om de gevolgen van de menopauze te ondergaan, kunnen voor velen van ons uitgroeien tot een echte zorg. Laat je verder goed informeren bij Viata.

Dankzij Vichy is de menopauze niet langer een taboe. Vichy, pionier in de cosmetica voor de perimenopauze sinds 1992, begeleidt de vrouwen tijdens de menopauze en erna. In 2009 komt het Neovadiol gamma op de markt. Het gamma luidt dus een nieuw tijdperk in voor specifieke verzorging voor de menopauze. Voor het eerst in de cosmetische geschiedenis kan een huidverzorgingsproduct de gevolgen van deze hormonale verandering op de huidveroudering tegengaan. Het Neovadiol gamma is nu zeer bekend om zijn werking op het verlies aan dichtheid en structuur, maar ook op de verslapping van de gelaatstrekken en drogere huid.

Neovadiol Phytosculpt van Vichy om huidverslapping tegen te gaan

Bovendien houdt Vichy daar niet op. Dit jaar komt dé innovatie van Neovadiol: Phytosculpt, een behandeling die speciaal ontworpen is voor de hals en gelaatscontouren. Na veel onderzoek naar de gevolgen van de menopauze heeft Vichy ontdekt dat deze zone de eerste is om hormonale veranderingen te ondergaan. Ze bevat immers minder talgklieren, minder ondersteuning door spieren en wordt vaak blootgesteld aan externe agressies. Er is dus geen sprake meer van verwaarlozing: kies nu voor de laatste innovatie van Vichy. Deze verstevigende dagverzorging wordt geleverd in een textuur van een massagebalsem. Eenmaal in contact gekomen met de huid verandert de textuur in een onmerkbare film die de gelaatstrekken lift en de huid verstevigt. Deze formule heeft zijn klinische efficiëntie bewezen. Dankzij haar zorgvuldig geselecteerde bestanddelen kun je al na 8 weken een gemodelleerde hals en gedefinieerde gelaatscontouren zien.

Deze formule bevat fytosterol, een hoofdingrediënt om de efficiëntie te boosten. Dit vloeibaar plantaardig extract van wild varenblad helpt om de huid te modelleren. In combinatie met het substitutief complex van proxylane en hyalonzuur dat tot een dichtere huid bijdraagt, vermindert fytosterol de zichtbare tekenen van verlies aan huiddichtheid en verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Haar bewezen efficiëntie maakt deze formule tot een van de favoriete huidverzorgingsproducten van vrouwen: 87% van de vrouwen zeggen dat ze hun huid steviger vinden, 94% vinden die gladder en 72% vinden dat de rimpels in hun hals minder zichtbaar zijn. Zoveel redenen om deze nieuwe formule te vertrouwen. Wacht niet langer om de tekenen van veroudering te voorkomen!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels