Inovance Candi 5 Capsules 30+30 stuks

Voedingssupplement op basis van lactobacillen, en planten- en fruitextracten, in de vorm van een combinatie van capsules en tabletten. Aanbevolen voor de behandeling en preventie van urineweginfecties en colitis van de darm.

prijs apotheek: € 22,00
19,80
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Urinewegen, darmflora.
1 "probiotisch actief" capsule in de ochtend voor het ontbijt, en 1 tablet "actieve planten" bij het avondeten.
Tablet "actieve planten": grapefruitzadenextract, cranberry-extract (vaccinum macrocarpon), echinacea purpurea-extract, propolis-extract. Andere toegevoegde stoffen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, tricalciumfosfaat, maltodextrine, monodi- en triglyceriden van vetzuren, siliciumdioxide. Capsule "probiotisch actief": aardappelzetmeel, lactobacillus helveticus LAFTI L10, magnesiumstearaat van plantaardige oorsprong, capsule van plantaardige oorsprong (E464; witte kleurstof).
Merk Inovance
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Blaasontsteking
Bevat Cranberry, Echinacea, Overige, Probiotica, Propolis
Aangewezen bij Bacteriële infectie, Pijnlijk urineren, Urinaire ongemakken

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!