Inovance CLA+ Capsules 40 stuks

19,80 22,00
19,80
-10% **
prijs apotheek: 22,00*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van CLA, chroom en guarana, in capsulevorm. Het is aangewezen om de vetafbraak te bevorderen en een normaal suikergehalte in het bloed te handhaven. Het bevordert gewichtsverlies als onderdeel van een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewichtscontrole, afslanken.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

In de aanvalsfase: 2 capsules 's morgens en 2 capsules 's middags of 's avonds. In de onderhoudsfase: 1 capsule 's morgens en 's avonds.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Saffloerzaadextract (Carthamus Tintorus) 750 mg, inclusief CLA 600 mg- geconjugeerd linolzuur (minimaal 80% - Tonalin® FFA), capsule tuniek [visgelatine, glycerine], guarana extract (Paullinia cupana) 27 mg, antiklontermiddel [siliciumdioxide], verdikkingsmiddel [bijenwas], natuurlijke vitamine E (D-alfa-tocoferol) 2 mg, capsule-tuniekleurstof [titaandioxide, natriumcupric chlorofyline], chroomtrichloride 7 µg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Inovance
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Minder zin in suiker, Vet verbranden
Bevat Chroom, CLA, Guarana
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Inovance CLA+

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek