02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Inovance Energy Ampullen 10x10ml

1 reviews
Ampullen 10x10ml
13,73 15,60
Op voorraad
13,73
-12% **
prijs apotheek: 15,60* Je bespaart: -1,87
Voedingssupplement op basis van magnesium, guarana, koninginnengelei, taurine, ginseng en een vitaminecomplex, in unidosissen. Het is aangewezen om herstel te bevorderen, de weerstand te verhogen en vermoeidheid te bestrijden.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 fles per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gezuiverd water, honing, dextrose, magnesiumcitraat, guarana droog extract (Paullinia cupana), gelyofiliseerde koninginnengelei, ascorbinezuur (vitamine C), taurine, L-tyrosine, sinaasappelaroma, eleutherokokkenworteldroog extract (Eleutherococcus senticosus), verdikkingsmiddel: xanthaangom, vaste ginsengwortelbestanddelen (Panax ginseng), conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, nicotinamide (vitamine B3), zoetstof: sucralose, D-calcium pantothenaat (vitamine B5), cyanocobalamine (vitamine B12), pyridoxine hydrochloride (vitamine B6), riboflavine (vitamine B2), foliumzuur (vitamine B9).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 10 jaar. Vraag de behandelende arts om advies in geval van antihypertensieve of hypoglycemische behandelingen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Inovance
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Ginseng, Koninginnebrij, Magnesium, Taurine, Tyrosine, Vitaminen B-complex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 10 jaar
Smaak Honing, Sinaasappel
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Inovance Energy

Ik heb geen bloedtest om het te bewijzen, ik kan alleen maar zeggen dat het effectief lijkt. Mijn zoon en ik hebben wat genomen. Het haaien, het geeft energie en het gaf kleur aan mijn zoon die zijn eetlust terug kreeg en een beetje pep.

huppeau
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek