02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Inovance Protivance Poeder 420gr

Poeder 420gr
21,36
Op voorraad
21,36
Een voedingssupplement op basis van eiwitten, vitaminen, mineralen en koolhydraten, in de vorm van een poeder met sinaasappelsmaak. Aangewezen bij spiermassaverlies of ongewenst gewichtsverlies. Het wordt aanbevolen voor mensen met eetstoornissen of absorptie.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Per periode van 14 hernieuwbare dagen: 30 g (2 niveau metingen) per dag, te mengen met 200 ml koud water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Melk proteïnen (weiproteïneconcentraat, SOJA lecithine), L-glutamine, maltodextrine, fructose, kaliumgluconaat, L-leucine, verzuringsmiddel: citroenzuur, L-carnitine L-tartraat, sinaasappelsmaak, magnesiumoxide, calciumzouten van orthofosforzuur, droog extract van acerolavrucht (Malpighia Glabra) met 25% vitamine C, natriumchloride, L-cysteïne, L-tyrosine, vitaminenmix (L-ascorbinezuur, d-alfa-tocoferolacetaat, nicotinamide, retinylacetaat, D-calcium pantothenaat, pyridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, riboflavine, pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine), zoetstof: sucralose, L-fenylalanine, groene theebladeren (Camelia sinensis), kleurstof: betacaroteen, zinksulfaat, mangaansulfaat, kopersulfaat, chroom(III)chloride, natriumseleniet.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Inovance
Aflevervorm Poeder
Type product Dieetvoeding, Voedingssupplementen
Type voeding Dieetvoeding, Koolhydraatarm, Proteïnerijk
Smaak Sinaasappel
Glutenvrij? not available
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Inovance Protivance

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek