Interprox Plus Micro groen 6 stuks

4 reviews
6 stuks
4,05 5,70
Op voorraad
4,05
-29% **
prijs apotheek: 5,70* Je bespaart: -1,65
Met de interdentale borsteltjes Interprox Plus heb je een hoek van 90° tussen het borsteltje en de pols. Hierdoor kan je nog makkelijker en efficiënter reinigen tussen de tanden, meer bepaald tussen de kiezen. Met de borsteltjes Interprox Plus moet je het borsteltje niet meer zelf plooien, zoals met de Interprox Regular.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Interdentale borstels met een gehoekt handvat voor het reinigen van de interdentale ruimtes vóór in de mond als tussen de kiezen aan de wangkant (interdentale ruimte = 0,9 mm)

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Het is belangrijk om het goede type borsteltje te gebruiken. Het moet gemakkelijk in de interdentale ruimten gebracht kunnen worden, maar ook niet te gemakkelijk, want dan werken de borstelhaartjes niet goed en wordt de tandplaque niet verwijderd. Er bestaat een Interprox Gel om op de interdentale borsteltjes aan te brengen. Deze verhindert tandplaquevorming en zorgt voor remineralisatie van het tandglazuur in de interdentale ruimten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Interprox
Type product Mond- en tandverzorging
Type interdentale borstels Cylindrisch
Type mondhygiëne Interdentale borstels
Verzorging van Mond en tanden
Keyword Dagelijks gebruik

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Plus Micro groen

Heel handig, hebt dit overal bij, vooral in de auto. Sterk. Ideaal tegen tandplak.

Els

Product aanbevolen door mijn paradontoloog, kwaliteit en goedkoper dan bij de lokale apotheek

HOECKMAN

Gezien ik ettelijke jaren driekantige houten tandenstokers van ORAL-B gebruikte maar die nu niet meer te vinden zijn, ben ik blij met deze INTERPROX. (Aanbevolen door mijn tandarts- parodontoloog!) De cavities onderaan de tanden zijn nu vrij van bacteriën en het tandvlees is super gezond. GEEN bloedingen! De schuine stand is ideaal om tot helemaal achteraan in de mond te komen, want ik heb - en gebruik - nog mijn wijsheidstanden bij het kauwen!

Eddy R.

De rechte uitvoering is praktische, in de zin dat je die in je broekzak kan opbergen. De gebogen vorm is niet zo comfortabel. In gebruik zijn ze beide gelijk.

Theodore
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek