Interprox Plus Nano roze 6 stuks

3 reviews
3,71 5,70
3,71
-35% **
prijs apotheek: 5,70*
Op voorraad
Met de interdentale borsteltjes Interprox Plus heb je een hoek van 90° tussen het borsteltje en de pols. Hierdoor kan je nog makkelijker en efficiënter reinigen tussen de tanden, meer bepaald tussen de kiezen. Met de borsteltjes Interprox Plus moet je het borsteltje niet meer zelf plooien, zoals met de Interprox Regular.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Interdentale borstels met een gehoekt handvat voor het reinigen van de interdentale ruimtes vóór in de mond als tussen de kiezen aan de wangkant (interdentale ruimte = 0,6 mm)

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Het is belangrijk om het goede type borsteltje te gebruiken. Het moet gemakkelijk in de interdentale ruimten gebracht kunnen worden, maar ook niet te gemakkelijk, want dan werken de borstelhaartjes niet goed en wordt de tandplaque niet verwijderd. Er bestaat een Interprox Gel om op de interdentale borsteltjes aan te brengen. Deze verhindert tandplaquevorming en zorgt voor remineralisatie van het tandglazuur in de interdentale ruimten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Interprox
Type product Mond- en tandverzorging
Type interdentale borstels Cylindrisch
Type mondhygiëne Interdentale borstels
Verzorging van Mond en tanden
Keyword Dagelijks gebruik

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Plus Nano roze

Handig om eten resten te verwijderen tussen de kiezen. Gaan minder lang mee. Beter product interprox Nano Roze. Gaan langer mee en je kunt ze ook buigen.

Jolien

fijnste borsteltjes die er zijn , door zijn ergonome vorm is interprox makkelijk, kan je tussen alle tanden zonder dat je met je vingers in je mond moet zitten , gewoon het product dat ik nodig heb

marc

deze borsteltjes zijn mij aanbevolen door mijn tandarts. Ik heb kronen en ben dus heel bang voor beschadiging. Ik heb met deze borsteltjes het beste resultaat.

Linda
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek