02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Isdin Fotoprotector Fusionwater Urban SPF30 Crème 50ml

Crème 50ml
22,54 32,20
promo
van 29/09/2023 tot 31/10/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
22,54
-30% **
prijs apotheek: 32,20* Je bespaart: -9,66
Zonnefluid met hoge zonnebescherming. Uitermate geschikt om te gebruiken in een stedelijk omgeving door de extra bescherming en antioxiderende werking tegen vervuiling en blauw licht. Verbetert de tekenen van vermoeidheid en geeft de huid een stralende en gezonde teint.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Hoge zonnebescherming voor het gelaat.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Een half uur voor de blootstelling aan de zon royaal aanbrengen, na blootschelling aan zon, water of zweet minstens om de 2 uur opnieuw aanbrengen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Aqua (water), octocryleen, propaandiol, butylmethoxydibenzoylmethaan, ethylhexylsalicylaat, polymethylmethacrylaat, dimethicon, fenylbenzimidazool sulfonzuur, polysiliconen-15, propyleenglycol dicaprylaat / dicapraat, ethyleenglycol dicaprylaat / dicapraat, ethyleenglycol dicaprylaat / dicapraat, trifenolethylamine, dimethylacetaat 1,2-hexaandiol, hydroxyacetofenon, polysorbaat 60, PEG-10 dimethicon, natriumhyaluronaat, tocoferylacetaat, xanthaangom, caprylylglycol, parfum (geur), dinatrium-EDTA, PEG-8, tocoferol, tropolon, ascorbylzuurpalmzuur.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Isdin
Aflevervorm Crème
Type product Zonnebescherming
Zonnebescherming voor Gelaat
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Beschermingsfactor Hoog
Getint? not available
Dry touch? not available
Minerale filters? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? not available
Aanbrengen op natte huid? not available
Geschikt voor vette huid? not available
Geschikt voor gevoelige huid? available
Waterresistent? not available
Anti-zand? not available

Meest gestelde vragen

over Isdin Fotoprotector Fusionwater Urban SPF30

Ons lichaam maakt vitamine D aan in onze huid onder invloed van zonlicht. Zonnecrème daarentegen beschermt onze huid tegen zonlicht/UV-straling.

Toch moeten we ons geen zorgen maken dat een goede zonnebescherming een vitamine D-tekort veroorzaakt. Een dagelijkse blootstelling van 15 tot 30 minuten op de ontblote lichaamsdelen is voldoende voor een goede vitamine D-balans in ons lichaam. Een vitamine D-tekort komt vaker voor bij donkere huidtypes, in de winter en bij oudere en minder mobiele mensen. Heb je een tekort aan vitamine D? Dan is een onbeschermde blootstelling aan de zon niet de beste optie aangezien dit de kans op huidkanker vergroot. Contacteer ons of je huisarts voor persoonlijk advies.

Sommige geneesmiddelen maken je huid gevoeliger voor zonlicht en vergroten zo de kans op zonnebrand. Onder andere volgende geneesmiddelen kunnen deze bijwerking vertonen: bepaalde antibiotica (minocycline, doxycycline, ciprofloxacine, norfloxacine, ofloxacine), lokale ontstekingsremmers (ketoprofen), amiodarone en middelen tegen acne (benzoylperoxide, isotretinoïne, tretinoïne, trifaroteen). Ook bepaalde antidepressiva, bepaalde middelen tegen diabetes en bepaalde vochtafdrijvers kunnen lichtgevoeligheid van de huid veroorzaken. Tijdens en in sommige gevallen ook nog enige periode na je behandeling met deze geneesmiddelen, moet je elke blootstelling aan de zon vermijden en enkel zonnebrandcrème met een 50+ SPF gebruiken. Controleer daarom altijd de bijsluiter of contacteer ons voor persoonlijk advies.

 • Vermijd intensieve blootstelling aan de zon, zeker bij kinderen.
 • Hou baby's altijd in de schaduw.
 • Draag een zonnebril en een hoed/pet.
 • Gebruik een voldoende hoge zonnebeschermingsfactor (minimaal SPF30).
  • Breng de bescherming aan 30 tot 60 minuten vooraleer je huid blootgesteld wordt aan de zon.
  • Breng de zonnebescherming aan op een propere en droge huid.
  • Gebruik voldoende zonnebescherming.
  • Smeer je om de 2 uren in en na elke zwembeurt of als je hevig zweet.
 • Vermijd de zon in de zomer tussen 11u00 en 15u00.
 • Ga niet onder de zonnebank.

SPF staat voor 'sun protection factor' (zonbeschermingsfactor). De factor geeft aan hoe goed de zonnebrandcrème de huid beschermt tegen UVB-straling, dat verbranding van de huid veroorzaakt. Hoe hoger het nummer, hoe beter de bescherming. Aangeraden wordt om je in de zon elke twee uur in te smeren met minimaal SPF30.

De Isdin zonneproducten hebben een SEA FRIENDLY-formule, die wetenschappelijk is geverifieerd op basis van de meest veeleisende internationale normen. Een SEA FRIENDLY-zonneproduct van Isdin heeft geen invloed op microalgen en het draagt bij aan het behoud van zeeën en oceanen.

Neen, er moet niet geschud worden met de Isdin Fusionwater producten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Isdin Fotoprotector Fusionwater Urban SPF30

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek