J-Ixx Intense Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van boswelia, curcumine, gember, mangaan, vitamine C en D in de vorm van tabletten voor een krachtige ondersteuning van de gewrichten, spieren en pezen. Geschikt bij ontstekingen.

prijs apotheek: 42,00 *
37,80
-10% online korting **
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

prijs apotheek: 42,00 *

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Grotere drukte: 1-2 dagen extra levertijd
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Krachtige ondersteuning voor gewrichten, spieren en pezen. Aangewezen bij ontstekingen.
Start dosis: 2 tabletten 's morgen en 1 tablet 's avondsOnderhoud: 1 tablet 's morgen en 1 tablet 's avonds Bij het eten.
Dosering per 2 tabletten:450mg boswelia (min 30% AKBA), 1200mg curcumine (BCM-95), 100mg gemberextract met 22% gingerolen en shogaolen, mangaan, vitamine C en D.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding of in geval van verstopte galwegen. Je arts of apotheek waarschuwen als je een antistollingsmiddel gebruikt.
Merk Ixx pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Ixx Pharma Spieren & Gewrichten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Boswellia, Gember, Kurkuma, Mangaan, Overige
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Kraakbeenproblemen
Keyword Artrose, Gewrichtspijn, Kraakbeen
Toedieningswijze Oraal

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Peeters J.
  22/09/2020
  Neem het al een jaar ben er super tevreden over. Had pijn aan heup en rug tijdens het wandelen dat is nu gelukkig voorbij dank zij deze tabletten Top
  van mieghem jacqueline
  27/01/2020
  had vreselijke pijn in m n knieen (artrose) ik ben begonnen.met deze pillen en.ik loop weer normaal en heb bijna geen.pijn meer. mijn huisarts keurde ze goed
  Carine
  09/08/2019
  Neem dit product nu 3 maanden en is werkelijk top. Geen last meer van lage rugpijnen, pijn aan schouders en enkels.
  Carine
  20/05/2019
  Helpt echt kan niet meer zonder.
  Diane
  01/02/2019
  Werd voorgeschreven door mijn fysische geneesheer tegen erge slijtage van mijn nek en lage rug en de daarbij horende pijn. Hierdoor hoef ik minder ontstekingsremmers te gebruiken tegen de pijn.
  Leen
  15/09/2018
  Pas begonnen met het innemen van J-IXX, dus nog niet echt resultaat. Wel al heel positief is dat ik er geen maagproblemen van heb, in tegenstelling tot mijn voorgaande medicatie, waarbij ik dan iets voor de maag moest nemen...
  Martine
  04/03/2018
  Op aanwijzen van gespecialiseerde arts, artrose en zenuwpijnen, J-ixX intense ingenomen in samenwerking met LiponixX. Pijn verminderd, terug kunnen slapen .
  Pierre P.
  19/10/2017
  eerst curcuma ( flexofitol ) genomen voor de artrose en reuma , beetje winst, daarna begonnen met j-ixx intense , na amper een week enorm verschil , minder pijn ( bijna geen pijn meer ) en meer beweeglijkheid .10 op 10
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek