02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
Toon alle thema's »

K'Protect helpt voorkomen

Als hulpmiddel in het kader van preventie

Helpen voorkomen

Het is algemeen geweten dat controle van het gewicht, lichaamsbeweging en voeding een rol spelen bij preventie. Maar wist je ook dat een derde van de gevallen en overlijdens door kanker zou kunnen vermeden worden door een verandering van levensstijl en voedingsgewoonten? Hieruit kan je dus besluiten dat op het vlak van preventie de voeding dus een belangrijke rol speelt.
Dat werd onder meer gerapporteerd door het Wereld Kanker onderzoek fonds (WCRF)

K’ Protect is een combinatie van 7 ingrediënten met bewezen beschermende werking. Deze unieke selectie van stoffen helpt bij de bescherming van onze cellen tegen oxidatieve stress en draagt bij tot het normaal functioneren van onze weerstand.

Ons lichaam beschermen en steunen:

Het menselijk lichaam is opgebouwd uit kleine stukjes die we ‘cellen’ noemen. Door de goede werking en samenwerking van deze cellen kunnen wij groeien, genezen en ons dagelijks leven leiden. En net daarom is het zo belangrijk om onze cellen zo goed mogelijk te beschermen en te steunen. Sommige stoffen kunnen deze cellen beschadigen en andere dragen juist bij tot hun goede werking. Maar, vaak nemen wij geen of niet genoeg van deze beschermende stoffen op in ons lichaam. En daarvoor is er nu K’Protect.

 

Hoe K’Protect werkt:

Dankzij een wetenschappelijk onderzoek van wel 30 jaar werden er meerdere ingrediënten gevonden die onze cellen beschermen en steunen. Zo zijn er ingrediënten die actief bijdragen tot de bescherming van onze cellen, dit via hun anti-oxidant effect (Groene thee, Kurkuma, Look). Andere ingrediënten dragen bij tot het normaal functioneren van het immuunsysteem (Selenium, Vitamine B6, foliumzuur (Sapconcentraat van broccoli ))

K’ Protect is een combinatie van 7 ingrediënten met bewezen beschermende werking. Deze unieke selectie van stoffen helpt bij de bescherming van onze cellen tegen oxidatieve stress en draagt bij tot het normaal functioneren van onze weerstand. K’ Protect bevat broccoli, granaatappel, look, selenium, kurkuma, quercetine en groene thee. Dat alles zit als vloeistof in een gemakkelijk meeneembare stick met frisse granaatappelsmaak.

Maar welke ingrediënten dragen nu bij tot wat:

  • bescherming van onze cellen tegen oxidatieve stress: groene thee, look, selenium
  • normaal functioneren van onze weerstand: foliumzuur dat het sapconcentraat van broccoli, het kurkuma-extract en het honingboomextract verrijkt, draagt bij tot het normaal functioneren van het immuunsysteem.

We hopen je voldoende geïnformeerd te hebben, voor verdere vragen kan je je altijd richten tot onze online apothekers of uw arts.

Verder geven we je nog graag enkele tips mee voor een gezonde levensstijl en voedingsgewoonten:

  • dagelijks ten minste 500gram groenten en fruit
  • een gezond lichaamsgewicht, dit kan staven aan de hand van je BMI: BMI < 25 (Bereken je je BMI hier)
  • iedere dag minstens 30 minuten (matig) fysiek actief zijn
  • beperk uw consumptie van rood vlees tot maximum 500g per week
  • drink minder dan 1 glas alcohol per dag
  • bevatten uw maaltijden volle graanproducten of peulvruchten?
  • drink je voldoende water per dag?