Kalip'tus Kids +30maanden Zetpillen 10 stuks

8,55
8,55
Op voorraad
Geneesmiddel met essentiële oliën van eucalyptus voor de luchtwegen, in de vorm van zetpillen. Ter verzachting van de luchtwegen en zorgt voor een vrijere ademhaling.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De aanbevolen dosering is 2 zetpillen per dag: 1 's morgens en 1 's avonds. Rectaal gebruik. Maak de zetpil nat met wat water om het inbrengen te vergemakkelijken.Leg het kind op de rug en til de beentjes goed op. Houd de enkels vast met één hand en dien de zetpil toe met de andere hand door deze langzaam en voorzichtig met de platte kant eerst naar binnen te duwen. Dit zorgt ervoor dat de zetpil minder gemakkelijk naar buiten geduwd kan worden. De duur van de behandeling is beperkt tot 3 dagen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Eén zetpil bevat 46,1 mg eucalyptusolie. De andere stoffen in dit middel zijn hard vet (Witepsol H37), colloïdaalsilicium, watervrij (E551), chlorofylkopercomplex E141(gestandaardiseerdmet plantaardige oliën (middellange keten triglyceriden), anti-oxidantenascorbylpalmitaat (E304) en alfa-tocoferol (307).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Aflevervorm Zetpillen
Type product Geneesmiddel
Type behandeling Behandelend
Type neusproblemen Verkoudheid
Leeftijdscategorie Vanaf 30 maanden
Specifiek voor Keel, Neus
Keyword Essentiële oliën, Luchtwegen
Geschikt bij zwangerschap? not available
Toedieningswijze Rectaal

Kalip'tus Kids +30maanden is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek