Kela Extra kracht voor katten Pasta 70g

Voedingssupplement voor katten, in pastavorm. Op basis van mineralen en vitaminen.

prijs apotheek: 11,05
9,39
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Toepassing

Smakelijk mineralen- en vitaminerijk voedingssupplement dat de eetlust stimuleert en de conditie van de kat bevordert. Tijdens een herstelperiode na ziekte zorgt het voor een snellere gewichtstoename en een verhoging van de vitaliteit. 
Dosering

De juiste hoeveelheid pasta uit de tube knijpen en op de snuit of voorpoot van de kat aanbrengen. Daarna laten aflikken. Hongerige katten zullen de pasta direct van de tube of van de vingers likken. Kleine katjes (minstens 5 weken): 13 mm per dag. Volwassen katten: 25 mm per dag.
Moutsiroop, witte vaseline USP, visolie, glycerol, acaciagom, smaakstoffen, caramel, natriumbenzoaat, taurine, vitamine A, vitamine D 3, vitamine E, vitamine B-complex, riboflavine, Fe, foliumzuur, biotine, Mn, Mg, iodine.
Merk Kela
Aflevervorm Pasta
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Kat
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Gedeelde ervaringen
  Manon
  07/10/2017
  Gekocht omdat mijn 16 jarige kat opeens van de vers verschoonde kattenbak korrels ging eten. Gelukkig niet de antiklonter korrels maar de natuurlijke Catsan. Ik las dat dit kan wijzen op een tekort aan mineralen en vitaminen. Nu ik dit om de dag over zijn eten doe, doet hij het al minder. Ik ben toch bang voor blokkade in zijn darmstelsel dus is dit produkt een goeie oplossing volgens mij.
  Lana
  07/07/2016
  ik kocht die product samen met kela antihaarbal ,als een bron van vitaminen bij natuurlijke voeding(dus geen korreltjes)
  Bart
  06/02/2015
  Goed product. En blijkbaar ook lekker want onze kat likt het zomaar van mijn vinger af. Onze kat is oud (18jaar) en dit helpt haar wel om wat fitter te zijn en makkelijker te eten.