02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Kela Extra kracht voor katten Pasta 70g

3 reviews
Pasta 70g
14,31 15,90
Op voorraad
14,31
-10% **
prijs apotheek: 15,90* Je bespaart: -1,59
Voedingssupplement voor katten, in pastavorm. Op basis van mineralen en vitaminen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Smakelijk mineralen- en vitaminerijk voedingssupplement dat de eetlust stimuleert en de conditie van de kat bevordert. Tijdens een herstelperiode na ziekte zorgt het voor een snellere gewichtstoename en een verhoging van de vitaliteit. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

De juiste hoeveelheid pasta uit de tube knijpen en op de snuit of voorpoot van de kat aanbrengen. Daarna laten aflikken. Hongerige katten zullen de pasta direct van de tube of van de vingers likken. Kleine katjes (minstens 5 weken): 13 mm per dag. Volwassen katten: 25 mm per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Moutsiroop, witte vaseline USP, visolie, glycerol, acaciagom, smaakstoffen, caramel, natriumbenzoaat, taurine, vitamine A, vitamine D 3, vitamine E, vitamine B-complex, riboflavine, Fe, foliumzuur, biotine, Mn, Mg, iodine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Kela
Aflevervorm Pasta
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Kat
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Eetlustbevorderend

Laatste reviews en ervaringen met Kela Extra kracht voor katten

Gekocht omdat mijn 16 jarige kat opeens van de vers verschoonde kattenbak korrels ging eten. Gelukkig niet de antiklonter korrels maar de natuurlijke Catsan. Ik las dat dit kan wijzen op een tekort aan mineralen en vitaminen. Nu ik dit om de dag over zijn eten doe, doet hij het al minder. Ik ben toch bang voor blokkade in zijn darmstelsel dus is dit produkt een goeie oplossing volgens mij.

Manon

ik kocht die product samen met kela antihaarbal ,als een bron van vitaminen bij natuurlijke voeding(dus geen korreltjes)

Lana

Goed product. En blijkbaar ook lekker want onze kat likt het zomaar van mijn vinger af. Onze kat is oud (18jaar) en dit helpt haar wel om wat fitter te zijn en makkelijker te eten.

Bart
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek