Kendall hydrogel borstvoedingspads 2 stuks

4 reviews
2 stuks
13,52 15,02
13,52
-10% **
prijs apotheek: 15,02*
Op voorraad
Hydrogel tepelverbanden, te gebruiken bij tepelkloven. De pads geven dadelijk verlichting bij tepelkloven en ze helpen de tepels genezen. Beschermen de huid tegen bacteriële infecties en wonduitdroging en vormen een koele pijnverlichtende laag. Ze nemen overtollig wondvocht op en laten dit geleidelijk verdampen.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De verbanden zijn 4 tot 7 dagen te gebruiken, tussendoor kunt u ze gewoon afspoelen. Voor een extra verkoelend effect leg je de verbanden tijdens de borstvoeding in de koelkast.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Covidien / Kendall
Type product Toebehoren borstvoeding
Type toebehoren borstvoeding Andere
Keyword Borstvoeding, Hulpmiddel, Verzorgend

Laatste reviews en ervaringen met Kendall hydrogel borstvoedingspads

Super product. Helpt je tepels snel genezen en is lekker verkoelend als je ze even in de koelkast plaatst. Echt een aanrader.

Jolanda

Heel fijn product voor moeders die borstvoeding geven en last hebben van tepelkloven of wonden. Ik vond het fijner als ze warmer waren in plaats van koud, dus schoonspoelen met warm water en dan aanbrengen. Een zeer fijn product die ik zeker zou aanraden!

Emy

Een heel fijn en helpend product voor zere tepels. Het verkoelt en de kloofjes van je tepel genezen zeer snel.

ck

Dit product is sterk aan te bevelen voor borstvoedende mama's. Heb dit reeds meerdere keren nodig gehad owv. tepelkloven of wondjes door mijn baby zijn tandjes. De pads werken trouwens extra verkoelend als je ze vooraf in de frigo legt. Wondjes genezen hiermee echt supersnel! Ik kon me de borstvoedingsperiode alvast niet voorstellen zonder...

Mieke
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek