02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Kwalitis Capsules 90 stuks

13 reviews
Capsules 90 stuks
33,49 49,99
Op voorraad
33,49
-34% **
prijs apotheek: 49,99* Je bespaart: -16,50
Voedingssupplement op basis van Curcuma Longa L extract in de vorm van capsules. Draagt bij tot een goed humeur en zorgt voor een beter levenskwaliteit.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt in Azië, meer in het bijzonder in India en China, traditioneel gebruikt om zijn heilzame effecten. De gunstige effecten ervan zijn onderzocht in talrijke domeinen. Over de effecten ervan op de stemming bestaan bijzonder gedetailleerde literatuurgegevens, die de doorslaggevende resultaten van studies met het product aantonen.

In bepaalde omstandigheden kan Kwalitis, die een specifiek extract van Curcuma longa bevat, een nieuwe aanpak zijn, een natuurlijk nutritioneel middel waarvan de onschadelijkheid bewezen is, ter ondersteuning van het mentale evenwicht. De talrijke studies die in dit domein zijn uitgevoerd, tonen aan dat het kurkuma-extract in Kwalitis de stemming positief beïnvloedt.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bevordert de geestelijke balans.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag bij het eten.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder


Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

500 mg d'extrait de Curcuma (Curcuma longa L.) BCM-95® contenant 475 mg de curcuminoïdes (curcumine, déméthoxycurcumine, didéméthoxycurcumine) et des huiles volatiles (tumerone, atlantone, zingiberone).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Trenker
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht
Bevat Kurkuma
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Keyword Emotioneel evenwicht
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Kwalitis

Gezond voor lichaam en geest. Gebruik dit al een jaar. Top

Geert

Een supplement die toch zorgt voor rustiger dagen. Kurkuma is toch bewezen dat dat een heel rustig gevoel heeft. Ook een aanrader voor de gewrichten.

Marleen De Smedt

Ik bestel dit product regelmatig opnieuw. Het is niet alleen goed voor het moreel, maar verbetert ook de ontstekingspijn (voor mijzelf). Relatief snelle verlichting (1 week).

Henriette

een heel goed curcumine supplement, hier zeer interessante informatie: Onze specialiteiten Kwalitis/Mobilitis (Mobilityl in 2016) bevatten volledig extract van Curcuma longa BCM-95® (gepatenteerde) wortelstok . Het bevat: • 3 curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine). • vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone) die al in de wortelstok bestaan. *een sterk verhoogde biologische beschikbaarheid die 7 keer is hoger dan die van een standaard kurkuma-extract. Deze biologische beschikbaarheid toont een hogere concentratie van het actief bestanddeel in het bloed; het blijft ook langer in het lichaam. Er staat meer dan 90% kurkuma in onze capsules Kwalitis/Mobilitis zonder hulpstoffen.

dominique

Uitstekend product om de geest te kalmeren. Zeer goed resultaat op gewrichten en onderrugpijn.

Anne

super goed product zeker bij stemmingswisselingen alsook voor spierpijnen neem het nu reeds 2 jaar ik had even gestopt met de pillen en alles kwam terug dus nu blijf ik ze terug trouw gebruiken dank aan mijn goede apotheek die het mij heeft leren kennen

Reza

Ik heb cvs en fybromyalgie en had ook veel last van mijn maag. Sinds ik de capsules neem , zijn mijn pijnen toch veel verminderd , mijn maagklachten zijn gedaan en heb toch een beetje meer energie dan vroeger. Neem het nog niet zo lang, maar voel toch al verschillen sinds ik het neem.

Caroline

Voor moreel

Patricia

Sinds ik deze complėment gebruik, heb ik een veel betere moraal en bovendien werkt het ook op het niveau van mijn schouders

helene

Sinds ik kwalitis inneem is mijn spijvertering fel verbeterd ook de strees is fel verminderd ben veel rustiger ook slaap ik snacht meer door dan voordien dus dit is zeker een aanrader voor mensen met stress en slecht spijsvertering ! Cecile

cecile

Frozen Shoulder enkele weken na het gebruik van Kwalitis Curcumine (2 per dag), ben ik volledig gestopt met pijnstillers en is de beweeglijkheid echt toegenomen.

Hilde

Mijn maag/darm/lever specialist is door mij bekend gemaakt met uw gegevens gezien de positieve resultaten van uw service en van het product.

Michiel

Ik kan het iedereen aanraden het is een super middel ,ik kwam op deze pagina ,daar ik zocht achter de folder die ik laats bij kreeg in de apotheek ,van kwalitis voor door te sturen naar een vriendin ,die het goed kan gebruiken ik zelf neem curumix plus met boswellia voor mijn gewrichten ,en ook vers ,en in poeder ook samen met gember ,ik heb stenose ,kon bijna niet meer stappen en sinds ik curcumine longa neem heb ik meer dan een jaar al geen ontstekings remmers genomen ,voel mij super met curuma ,en met de kwalitis slaap ik als een roos ,nogmaals bedankt aan de verkoopster van trenker die mij een staal en folder gaf bij de apotheek Demeulemeester in oostende mvg mia

Debaillie mia
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek