Kynosil Drinkbare Oplossing voor dieren Oplossing 500ml

Vloeibaar voedingssupplement voor honden, katten, en paarden op basis van organisch silicium (zeer goed opneembaar), MSM en glucosamine. Ondersteunt en behoudt het kraakbeen. Gunstig voor gewrichtskraakbeen, huid en vacht.

prijs apotheek: € 31,90
23,37
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Voor de gewrichten, de huid, en de vacht.
10 ml per dag, 's morgens nuchter, en onafhankelijk van het gewicht of van de grootte van de hond. Best wordt deze 10ml rechtstreeks toegediend met het bijgeleverde plastieken maatbekertje, of in een plastieken kom. Kynosil mag niet in contact komen met metaal of met glas. Aangeraden wordt van minimum 2x1 kuur (fles) per jaar te geven aan je dier.
Drinkbare oplossing op basis van organisch silicium, glucosamine (D-glucosamine sulfaat 1,5%) en MSM (MethylSulfonylMethaan 2 %). Kynosil zit verpakt in een plastieken fles, en een plastieken maatbekertje is meegeleverd.
Merk B+pharma
Aflevervorm Oplossing
Type product Dieren
Type dierenvoeding Voedingssupplement
Bevat Glucosamine, MSM, Organisch silicium
Type dier Hond, Kat, Paard
Zonder suiker? available
Gedeelde ervaringen
  Anneke
  23/05/2016
  Ik gebruik Kynosil nu twee weken en de werking is goed, Indy de Landseer had problemen met urineverlies, een grote hond die gesteriliseerd is, bekend probleem. Het urineverlies is nu over.
  Danny
  04/12/2015
  Heel goed product voor de stramme knoken van de hond en hier natuurlijk het goedkoopst gevonden, snelle levering. Ben echt tevreden