02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Labo-life 2LPARK Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
75,03
Op voorraad
75,03
Micro-immunothérapie. Ondersteunt het immuunsysteem bij verschillende aandoeningen van het centraal zenuwstelsel.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Labo-life
Aflevervorm Capsules
Type product Geneesmiddel
Keyword Natuurlijk, Zenuwstelsel

Labo-life 2LPARK is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden. Indien een geneesmiddel wordt afgeleverd met een meetinstrument (spuit, pipet, maatje), wordt aangeraden om GEEN ander meetinstrument te gebruiken dan hetgeen bij dit geneesmiddel wordt geleverd.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

Meest gestelde vragen

over Labo-life 2LPARK

De producten van Labo'Life bevatten 20% lactose, 1 gelule van 380 mg bevat dus maximum 76 mg lactose. Ter vergelijking bevat een glas melk van 250 ml (Matin Léger van Lactel) 1,25 g lactose. Je kan in geval van intolerantie de inhoud van de capsule oplossen in wat water, 2 à 3 minuten gorgelen en dan uitspuwen. De hoeveelheid lactose in geneesmiddelen veroorzaakt zeer zelden klachten door lactose-intolerantie. Als er sprake is van lactose-intolerantie en er klachten zijn zonder duidelijke oorzaak, dan moeten de geneesmiddelen onderzocht worden.

Dit product is enkel te verkrijgen op voorschrift. Wij mogen als Belgische online apotheek geen producten die voorschriftplichtig zijn verkopen via onze website. 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek