LaClim Capsules 90 stuks

35,95 39,94
35,95
-10% **
prijs apotheek: 39,94*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van zilverkaars in de vorm van capsules. Draagt bij tot de vermindering van de symptomen van de menopauze zoals warmte opwellingen, overmatig zweten en prikkelbaarheid. Zonder fyto-oestrogeen en soja-isoflavonen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

LaClim Phyto-Oestrogen Free is een natuurlijk alternatief (zonder soja-isoflavonen of fyto-oestrogenen) op basis van extract van de wortelstok van Grapefruit (Cimicifuga racemosa). Te gebruiken bij opvliegers, overmatig zweten, rusteloosheid en prikkelbaarheid na de menopauze.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

vulstof (microkristallijne cellulose), vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), zwarte cohosh (Cimicifuga racemosa, rizoomextract), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, magnesiumsilicaat, siliciumdioxide), kleurstof (calciumcarbonaat).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk LaClim
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Cimicifuga
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met LaClim

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek