02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Lactose-OK Capsules 150 stuks

5 reviews
Capsules 150 stuks
32,92 40,95
Op voorraad
32,92
-20% **
prijs apotheek: 40,95* Je bespaart: -8,03
Voedingssupplement op basis van lactase, in de vorm van capsules. Lactose-OK helpt bij het beter verteren van lactose in geval van lactose intolerantie of in geval van een moeilijker vertering van lactose. 2 capsules helpen 24gr lactose (= 2 glazen melk) verteren, en deze capsules mogen vlak voor de maaltijd ingenomen worden. Het is ook mogelijk van de inhoud van de capsules met de lactose-houdende voeding te mengen. Tevens mag de inhoud van de capsules gebruikt worden voor alle leeftijden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Lactose-OK bevordert de vertering van zuivelproducten en vermijdt de ongemakken, te wijten aan het niet verteren van lactose.

Eigenschappen

Lactose-OK is een voedingssupplement dat exogene lactase, gewonnen uit de gist Aspergillus oryzae, aanbrengt. Dit lactase hydroliseert lactose tot glucose en galactose.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Om een hoeveelheid van 12 g lactose te verteren (equivalent aan 1 glas melk):  1 capsule inslikken, een half uur voor de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lactase 353 mg (3300 FCC/gel.) 75 gelules

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lactose-OK
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type allergie Lactose
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Voor baby's, Voor kinderen, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Lactase
Keyword Lactose allergie, Spijsvertering
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Lactose-OK

Je immuunsysteem herkent lichaamsvreemde stoffen en reageert daarop. Bij herhaald contact met zo'n lichaamsvreemde stof, kan je immuunsysteem abnormaal en overdreven reageren. Een allergie is zo'n overdreven reactie van het immuunsysteem.

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

De capsulevorm kan gebruikt worden voor baby's die enkel borstvoeding krijgen. Je kan de capsule openmaken en de inhoud hiervan op een lepeltje doen. De inhoud mengen met wat water of moedermelk en dan zo rechtstreeks aanbrengen in de mond voor de baby begint te drinken.

Bij lactose-intolerantie kan het enzym lactase permanent of tijdelijk niet instaan voor de afbraak van lactose of melksuiker dat aanwezig is in moedermelk en alle standaard kunstvoedingen. De lactose kan dan niet altijd volledig worden afgebroken en dan kunnen er klachten ontstaan zoals buikpijn, krampen, opgeblazen buik, winderigheid en soms diarree.

Je drinkt best geen light dranken als je last hebt van diarree. Light dranken bevatten vervangsuikers die aanleiding kunnen geven tot diarree.

Je mag de Lactose-OK capsules openen en mengen in een vloeistof of onder eten. De smaak is vrij neutraal.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Lactose-OK

Ik heb melk intolerantie, hiermee kan ik toch iets van melk verteren . Moet er soms wel meer dan 2 pilletjes innemen per maaltijd .

Lieve Beerens

Perfect product en extreem snelle levering. Werkt zelfs enkele minuten na inname van een lactose-bevattend product, als u vergeet het voor of tegelijk in te nemen.

Popie

Goed product

An

Zeer effectief. Ik bestel ze al een aantal jaren. Mogelijkheid om de capsule direct in de mond te legen voor meer efficiëntie.

Roxane Hidoux

Zeer positief.

Tony
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek