Lactose-OK Capsules 150 stuks

4 reviews
27,73 35,10
Op voorraad
27,73
-21% **
prijs apotheek: 35,10* Je bespaart: -7,37
Voedingssupplement op basis van lactase, in de vorm van capsules. Lactose-OK helpt bij het beter verteren van lactose in geval van lactose intolerantie of in geval van een moeilijker vertering van lactose. 2 capsules helpen 24gr lactose (= 2 glazen melk) verteren, en deze capsules mogen vlak voor de maaltijd ingenomen worden. Het is ook mogelijk van de inhoud van de capsules met de lactose-houdende voeding te mengen. Tevens mag de inhoud van de capsules gebruikt worden voor alle leeftijden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Lactose-OK bevordert de vertering van zuivelproducten en vermijdt de ongemakken, te wijten aan het niet verteren van lactose.

Eigenschappen

Lactose-OK is een voedingssupplement dat exogene lactase, gewonnen uit de gist Aspergillus oryzae, aanbrengt. Dit lactase hydroliseert lactose tot glucose en galactose.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Om een hoeveelheid van 12 g lactose te verteren (equivalent aan 1 glas melk):  1 capsule inslikken, een half uur voor de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lactase 353 mg (3300 FCC/gel.) 75 gelules

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lactose-OK
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type allergie Lactose
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Voor baby's, Voor kinderen, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Lactase
Keyword Lactose allergie, Spijsvertering
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Lactose-OK

Perfect product en extreem snelle levering. Werkt zelfs enkele minuten na inname van een lactose-bevattend product, als u vergeet het voor of tegelijk in te nemen.

Popie

Goed product

An

Zeer effectief. Ik bestel ze al een aantal jaren. Mogelijkheid om de capsule direct in de mond te legen voor meer efficiëntie.

Roxane Hidoux

Zeer positief.

Tony
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek