9,4 / 10
 • Nancy uit Oudenburg schreef:
  Alles super verlopen
  Supersnel en goeie prijs
 • Pierre uit Ekeren schreef:
  Hoef hier geen commentaar aan te geven.
  Zie vorige regel.
 • Steven uit Gullegem schreef:
  uitmuntend!
  Zeer snelle en correcte samenwerking!

Laxido Sinaasappel Impexeco Zakjes 50 stuks

Geneesmiddel op basis van macrogol, in de vorm van zakjes, voor de behandeling van constipatie. Vergemakkelijkt de darmtransit.

Constipatie.
De gebruikelijke dosis is 3 zakjes per dag.
Laxido Orange moet worden gereconstitueerd door de inhoud van een zakje op te lossen in een glas water (125ml).

Goed doorroeren tot al het poeder is opgelost.

Zoals alle geneesmiddelen kan Laxido Orange bijwerkingen veroorzaken, maar deze komen niet altijd bij iedereen voor.
Als u een van de volgende bijwerkingen ervaart, stop dan met het innemen van Laxido Orange en raadpleeg onmiddellijk uw arts:

- tekenen van een ernstige allergische reactie, zoals ademhalingsproblemen of zwelling van 
het gezicht, lippen, tong of keel. 
- tekenen van allergie, zoals huiduitslag, roodheid van het gezicht, netelroos, jeuk of kortademigheid. 
- tekenen van een verstoring van het water- of elektrolytgehalte in uw lichaam, zoals zwelling (vooral in de enkels), vermoeidheid, uitdroging of verhoogde dorst, gepaard gaande met hoofdpijn.

Deze symptomen kunnen betekenen dat het kaliumgehalte in je bloed hoger of lager is dan normaal. 
De volgende bijwerkingen zijn ook mogelijk: 
- buikpijn 
- opgeblazen gevoel 
- gas 
- indigestie 
- pijn in de anus (posterior) 
- lichte diarree 
- misselijkheid 
- braken 
- zwelling van de buik 
- boringen 
Als een van de bijwerkingen ernstig wordt of als u een bijwerking opmerkt die niet in deze bijsluiter wordt genoemd, praat dan met uw arts of apotheker

.
Macrogol 3350 (13,125 g), natriumchloride (350,7 mg), natriumwaterstofcarbonaat (178,5 mg), kaliumchloride (46,6 mg), acesulfaamkalium (E 950), sinaasappelsmaak (met maltodextrine en propyleenglycol (E 1520)).
Neem nooit Laxido Orange:
- als je allergisch (overgevoelig) bent voor macrogol 3350, natriumchloride, natriumwaterstofcarbonaat, kaliumchloride of een van de andere bestanddelen van Laxido Orange. 
- in geval van perforatie van de wand van uw darm. 
- in geval van darmobstructie 
- in geval van darmverlamming (uw darmen kunnen bijvoorbeeld stoppen met werken na een darmoperatie of een ernstige infectie) 
- in geval van hemorragische rectocolitis, de ziekte van Crohn of colectase 
Als een van deze situaties op u van toepassing is, vraag dan advies aan uw arts of apotheker. Wees voorzichtig met Laxido Orange: 
Voordat u Laxido Orange inneemt om een fecale impactie te behandelen, is het aan te raden om deze diagnose te laten bevestigen door uw arts. Het nemen van andere medicijnen: Sommige medicijnen, zoals anti-epileptica, kunnen niet effectief werken in combinatie met Laxido Orange. Als u andere medicijnen gebruikt of recentelijk heeft gebruikt, inclusief receptvrije medicijnen, praat dan met uw arts of apotheker. 
U moet geen andere orale medicijnen innemen gedurende een uur voor en een uur na inname van Laxido Orange. Eten en drinken:
Eten en drinken hebben geen invloed op het effect van Laxido Orange. Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, praat dan met uw arts voordat u Laxido Orange inneemt. Voertuigen besturen en machines gebruiken: Laxido Orange heeft geen effect op het vermogen om voertuigen te besturen of machines te gebruiken. Belangrijke informatie over bepaalde bestanddelen van Laxido Orange: 
Laxido Orange bevat 0,68mmol (26mg) kalium per zakje. Hiermee moet rekening worden gehouden als u meer dan één zakje per dag inneemt en u een nierfalen heeft, of als u een kaliumarm dieet volgt. Laxido Orange bevat 8,13mmol (187mg) natrium per zakje. Hiermee moet rekening worden gehouden als u een natriumarm dieet volgt.
Merk Laxido
Aflevervorm Zakjes
Type product Geneesmiddel
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Laxerend
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Werkzaam bestanddeel Macrogol
Generisch middel? not available

Laxido Sinaasappel Impexeco is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.