02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Le Bon Remède: 100 questions à votre pharmacien FR 1 stuks

Le Bon Remède: 100 questions à votre pharmacien FR 1 stuks

1 reviews
1 stuks
12,00 15,00
Op voorraad
12,00
-20% **
prijs apotheek: 15,00* Je bespaart: -3,00
Franstalig boek met 100 handige tips en weetjes in verband met huisapotheek, EHBO-koffer, geneesmiddelen zonder vaktaal, geschreven door onze apotheker Annelies Vanderlinden. Er is ook een Nederlandstalige versie beschikbaar: Medicijnwijzer: 100 vragen aan je apotheker
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Waarom moet je sommige geneesmiddelen bij het eten innemen? Wat gebeurt er eigenlijk met een pil nadat je die hebt ingeslikt? Hoe weet je of een geneesmiddel geschikt is voor kinderen? Mag je medicatie die over de datum is nog gebruiken? Het antwoord op deze vragen is vaak niet te vinden in een bijsluiter.

Apotheker Annelies Vanderlinden weet raad.
Aan de hand van 100 FAQ's demonstreert zij hoe je veilig gebruik kunt maken van je huisapotheek en EHBO-koffer, en welke huis-, tuin-, en keukenmiddeltjes je beter schuwt.
Medicijnwijzer laat de vaktaal achterwege en geeft tal van voorbeelden voor beter medicijngebruik en een goede gezondheid.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Viata

Laatste reviews en ervaringen met Le Bon Remède: 100 questions à votre pharmacien FR

Een PEPIT, vol goede raad en tips om voor jezelf en je geliefden te zorgen Ook een verzameling tips over hoe u ervoor kunt zorgen dat de huidige behandelingen goed worden genomen BEDANKT!

Deb
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek