Lepivits Biotippin Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
39,15 43,50
39,15
-10% **
prijs apotheek: 43,50*
Op voorraad
Voedingssupplement bestaande uit probiotica van 10 verschillende stammen, in de vorm van plantaardige capsules met verlengde afgifte. Het is aangewezen om maag-darmstoornissen te bestrijden (na een antibioticakuur, diarree, moeilijke spijsvertering, verstopping, ...), en om de darmflora te herstellen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Deze innovatieve formule bevat 10 stammen van probiotica (60 miljard CFU/capsule) in combinatie met biologisch geteelde prebiotica & zinkcitraat die bijdragen aan de proliferatie van melkfermenten. Lactobacillen en bifidobacteriën zijn zorgvuldig geselecteerd om het evenwicht in de darmmicrobiota te herstellen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

- Preventie van post-antibiotische of Clostridium-diarree. - Hulp bij spijsverteringsproblemen (ongemak, buikpijn, opgeblazen gevoel, winderigheid, etc.). - Dysbiose / SIBO. - Anti-inflammatoire werking op IBD (Interleukins & TNF alpha). - Helpt de goede werking van het immuunsysteem. - Versterkt de darmbarrière (allergieën/toleranties).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag met een glas water, in te nemen 30 minuten voor de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Melkzuurbacteriën 60 miljard CFU: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum - Baobab vruchtenpulppoeder (Adansonia digitata L.) - capsule-omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose, gellangom - zinkcitraat - rijstzetmeel.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Product alleen voor volwassenen. Het verbruik moet beperkt blijven tot enkele weken per maand. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele en droge plaats. Overschrijd de aangegeven dosering niet, tenzij medisch advies wordt gegeven.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lepivits
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Opgeblazen gevoel, Verstoorde darmflora, Constipatie
Effect Diarree behandelen, Optimaliseert de darmflora
Keyword Constipatie, Darmflora, Diarree, Probiotica, Recuperatie verhogend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Lepivits Biotippin

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek