02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Leukostrip 13mmx102mm 10x6strips 60 stuks

60 stuks
30,96 32,94
Op voorraad
30,96
-7% **
prijs apotheek: 32,94* Je bespaart: -1,98
Elastische strip voor cutane hechtingen.Vervangt en/of vervolledigt wondsluiting met hechtingen of haakjes.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Elastische strip voor cutane hechtingen.  Leukostrip wondhechtstrips zijn vervaardigd van 100% polyamide voorzien van een hypo-allergene kleeflaag waarmee een vrijwel pijnloze wondsluiting mogelijk is. Het materiaal is elastisch en rekt mee bij eventueel ontstaan van zwelling. Leukostrip komt, nadat de zwelling is afgenomen, weer in haar oorspronkelijke vorm terug. Door hechtingen op de derde postoperatieve dag te vervangen door een wondhechting met Leukostrip, wordt de littekenvorming op de plaats van de insteekopening geminimaliseerd zodat een ontsierend “ritssluiting effect” zoveel mogelijk kan worden voorkomen. Leukostrip kan ook gecombineerd worden met subcutane of intracutane hechtingen of als aanvulling gebruikt worden bij nietjes.  Lucht- en waterdampdoorlatend en reduceert hierdoor het risico op maceratie.  De microporeuze kleeflaag is hypo-allergeen waardoor het risico op allergische reacties wordt gereduceerd.

Toepassing

Primaire of secundaire hechtingen van cutane wonden. Bijkomende hechtingen van huidtransplantaties.  Vervangen van hechtingen (als vervolgbehandeling van subcutane hechtingen). Ter ondersteuning en ontlasting van sub- en intracutane hechtingen en nietjes.

Eigenschappen

Vervangt en/of vervolledigt wondsluiting met hechtingen of haakjes. Uitstekende cosmetische resultaten. Kan worden gebruikt na verwijdering van haakjes vanaf de derde dag na de operatie. Minimaliseert littekenvorming in de hechtpunten. Littekenvorming zonder bijkomende traumata. Programmeerbare intrekbaarheid. Rek in verhouding tot de oedeemvorming op de wondranden, daarna krimp tot oorspronkelijke lengte na resorptie van de zwellingen. Lucht- en dampdoorlatend. Voorkomt huidmaceratie. Oefent geen invloed uit op het helingproces. Bevat geen latex. Geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Hypoallergene kleefstof van polyacrylaat. Betrouwbare hechting, pijnloos te verwijderen. Steriel en eenmalig gebruik. Hygiënisch. Wit.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Leukostrip
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Hechtpleisters
Keyword Pleister, Snijwonden
Zelfklevend? available
Steriel? available
Waterresistent? available

Laatste reviews en ervaringen met Leukostrip 13mmx102mm 10x6strips

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek