Ducray Elution shampoo & Kelual DS verzorging Pakket 3 stuks

Koop nu een Ducray Elution shampoo en een Ducray Kelual DS shampoo & crème voor een perfecte verzorging van een hoofdhuid met hardnekkige schilfertjes en jeuk.

prijs apotheek: € 38,40 -23%
29,57
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Merk Ducray
Aflevervorm Pakket
Type product Verzorgingsproduct
Type haarverzorging Hardnekkige schilfers
Verzorging van Haren, Hoofdhuid
Verzorging of reiniging Verzorging
Doelgroep Man, Vrouw
Type haar Alle
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Anti-roos? available
Tegen haaruitval? not available
Psoriasis, schilferige huid? available
Geschikt voor gevoelige huid? available
Voor frequent gebruik? available
Werkt tegen jeuk? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available

Producten in dit pakket

promo
 (1)
Ducray Kelual DS

Behandelende shampoo voor ernstige schilfers, jeukende hoofdhuid en roodheid die daaruit voortkomt. Het elimineert de schilfers, verzacht de jeuk onmiddellijk en voorkomt het heroptreden van de schilfers.

 (1)
Ducray Elution Huidbeschermende Shampoo

Zachte shampoo die geschikt is om te gebruiken tijdens of na een anti-roosbehandeling waardoor de huid geïrriteerd en uitgedroogd kan worden. Voorkomt ook nieuwe opflakkeringen van roos.

promo
 (0)
Ducray Kelual DS

Deze crème wordt op de vette, schilferige zones op de haargrens en in het gelaat (wenkbrauwen, neusvleugels, oogleden) aangebracht om schilfers te verwijderen en de huid te zuiveren. Kelual DS Crème mag ook op de oogleden worden aangebracht. Door deze crème 2 maal per week als onderhoudsbehandeling te gebruiken, kunnen steeds weer terugkerende schilfers en irritatie langdurig worden voorkomen. Doeltreffendheid bewezen na 8 weken.

Gedeelde ervaringen
  Kiran
  28/06/2017
  Dit is een wonderproduct en vertrouwen me, ik gebruik het woord mirakel lichtjes. Ik heb al lange tijd een heel zwaar geval van roos gehad. Ik had een heleboel verschillende shampoos en oliën geprobeerd, maar niets werkte anders dan ducray... ik had zelfs witte schubben op mijn voorhoofd gevormd door de roos! Dus ja, hou van dit product.... kan het niet genoeg aanbevelen.
  Raoul
  24/09/2015
  zeer goed product!