René Furterer Haarverzorging voor gekleurd haar 3 stuks

Het pakket 'Haarverzorging voor gekleurd haar' versterkt de kleur en de glans van gekleurd haar. Het geeft tevens bescherming en herstel aan het haar dat door de regelmatige kleursessies brozer, droger, en doffer geworden is. De Okara shampoo zorgt ervoor dat je haren langer hun mooie kleur behouden. Deze herstellende shampoo mag veelvuldig gebruikt worden. Het Okara masker herstelt het haar intensief, en helpt de kleur van het haar in de diepte vasthouden. Het masker zorgt ervoor dat het doorkammen makkelijker gaat, en dat het haar veel zachter wordt. De Okara spray beschermt het haar dagdagelijks tegen de UV-stralen van de zon, die het gekleurde haar van tint doen veranderen (lichter doen worden). De spray geeft het gekleurde haar extra glans, en helpt het onmiddellijk ontwarren. De spray is zeer makkelijk in het gebruik (mag op nat of droog haar), en moet niet uitgespoeld worden.

prijs apotheek: € 66,59 -35%
43,28
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Merk René Furterer
Gamma René Furterer Okara
Doelgroep Voor moederdag, Vrouw

Producten in dit pakket

 (0)
René Furterer Okara Protect color shampoo

Deze verzorgende shampoo wast het haar in alle zachtheid en behoudt en verlengt de kleurintensiteit dankzij de werking tegen kleurverlies. De kleur straalt en het haar voelt zijdezacht.

promo
 (1)
René Furterer Okara Protect color conditioner

Verzorgend masker dat beschadigd haar herstelt en perfect ontward. Het beschermt de kleur en zorgt ervoor dat het gekleurde haar langer schittert. Aanbrengen na het wassen, laten intrekken en naspoelen.

promo
 (0)
René Furterer Okara Protect Color glans spray

Verzorgende spray die gekleurd haar ontwart en weer een mooie glans geeft. Beschermt de kleur dag na dag en het haar ziet er meteen schitterend uit. Aanbrengen op vochtig of droog haar en niet uitspoelen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!